• (6-04-2015, 14:38)   
  •   0   
  •  1108 
Парис Хилтън богатата наследница на огромно състояние, модел и актриса. Около тя винаги много hype и клюки, тя е винаги в центъра на вниманието. През 2005 г., Парис Хилтън заложи на парфюми и не ошиблась. Съвместно с професионални парфюмери компания Parlux Fragrances са създадени аромати, които просто са обречени на успех. Макар и самата Парис Хилтън никога не е имала занимава със създаването на тоалетна вода, но да даде и да опише какво точно иска една жена, тя успя.

Парфюм Paris Hilton


И така, какво аромат затворен в изискан и елегантен малка бутилка от парфюм Paris Hilton. Миризмата се отнася при семейството на плодово-цветни. Основни нотки на композицията действат замразено ябълка и нектар праскова, които се преплитат с акорди на мимоза, жасмин и фрезия. С течение на времето започват да се разкрива нотки на иланг-иланг и дъбова moha.
Връхни нотки: праскова, замразено ябълка, момина сълза и озон.
Средни нотки: фрезия, мимоза, жасмин.
Основни нотки: дъбов мъх, сандалово дърво, мускус, иланг-иланг.
Парфюми на Парис Хилтън

Аромат от Парис Хилтън Кан Кан


След невероятната популярност и станете процеса на създаване на първороден, трудно спрете в един флакон. Нов парфюм от Парис Хилтън са много ярки и игриви. Ако тоалетна вода Парис Хилтън е била създадена за нежна прелъстителка, а след това този аромат е просто изблик на емоции и проява на чувствен и топъл характер на Парис. Композицията е съставена от цветни бележки, гардения, cassey и клементин. Малко по-късно се проявяват нотки на кехлибар и дърво, които създават струята и пълен образ.
Връхни нотки: нектар, цветя, клементи, касис.
Средни нотки: wild orchid, флердоранж.
Основни нотки: амбра, мускус, дървесина.
Парфюми на Парис Хилтън

Парфюм Paris Hilton Fairy Dust
Аромата принадлежи към семейството на цветя, малко магия и много чувствен. Нежност е създаден комбинация от бележки от портокал и божур, а по-късно се проявяват много женствени нотки на лотос и гардения. Обладательницы този парфюм празнуват не само го е нежен и деликатен аромат, но неговата сексуалност и непринуденост.
Връхни нотки: розов божур, бяло грозде, флердоранж.
Средни нотки: праскова, гардения, лотос.
Основни нотки: пачули, мускус, ванилия, дървесни нотки.
Парфюми на Парис Хилтън

Парфюм Paris Hilton Heiress
Принадлежи към семейството на плодово-цветни. Характеризират аромата може да бъде както вълнуващо, богат и невероятно женствена. Миришат еднакво подходящи както за вечерно нанасяне, така и дневни.
Връхни нотки: портокал, пасифлора, шампанская мимоза.
Средни нотки: жасмин, иланг-иланг, гренадин, орлови нокти.
Основни нотки: лист виолетово, бяло дърво, зърна тонка.
Парфюми на Парис Хилтън

Аромат на Paris Hilton Just Me
Се отнася към групата на цветя от плодове. Универсален аромат, който може да се носи по всяко време. Опишете го възможно както чаровен, привлекателен. Малко по малко прост, но изыскан. Лек и ненатрапчив парфюм за ежедневна употреба.
Връхни нотки: малина, бергамот, виолетов и лют червен пипер.
Средни нотки: ирис, иланг-иланг, момина сълза, роза и фрезия.
Основни нотки: ванилия, сандалово дърво, дървесни нотки и мускус.
Парфюми на Парис Хилтън

Парфюм Paris Hilton Siren
Ароматът е ориенталски, сладък и страстен. Просто приказка във флакона. Този вариант е добре и е подходящо за жени, а това момиче в него ще изглеждате нелепо. А се отнася към семейството на дървесни, така че да го нося, достойна за кралица. За да проверите за гала вечерта. Специалистите съветват да се носят арома през пролетта, защото миризмата е много секси и обольстительный.
Връхни нотки: праскова, мандарина, кайсия.
Средни нотки: лотос, орхидея, орлови нокти.
Основни нотки: ванилия, мумкус.
Парфюми на Парис Хилтън
Заедно с"Парфюми на Парис Хилтън" също четат: