• (6-04-2015, 14:38)   
  •   0   
  •  952 

Парфюми Эскада Магнетизъм


За първи път този аромат за жени бяхме в състояние да оцени през 2003 година. Оттогава този ориенталски парфюм пленява сърцата. Миризмата в същото време е много женствена и елегантна. Дори флакон създава впечатление за изисканост и невероятна женственост. Ароматът разкрива комбинация от черен касис и свежа зеленина, които допълват ориенталски сладки ноти.
Връхни нотки: ананас, касис, личи и пъпеш.
Средни нотки: магнолия, жасмин, ирис, роза.
Основни нотки: ветивер, сандалово дърво, пачули, карамел.
Дамски парфюм Эскада

Парфюми Эскада Абсолютли Ми


Аромата принадлежи към семейството на свежи цветя. Много светъл и весел. Жена с миризмата на тези духове непринужденна във всичко, тя всичко прави с особен шик и не се срамувайте от това.
Връхни нотки: малина, розов сок, розов пипер.
Средни нотки: сладки миндально-розови нотки.
Основни нотки: ванилия, мускус.
Дамски парфюм Эскада

Парфюми Эскада Спорт


Това е малко олекотена версия на спортната колекция от аромати. Това по някакъв начин синтез от свежест и лекота. Този парфюм е създаден за хора идеологически и спонтанни, живеещи извън границите. Аромат релаксира и успокоява, създава впечатление за лекота и безтегловност.
Връхни нотки: зюмбюл, бяла лилия.
Средни нотки: листенца от рози и плод на страстта.
Основни нотки: сандалово дърво и смирна.
Дамски парфюм Эскада

Парфюми Эскада Rockin Rio


Аромата принадлежи към семейството на плодово-пикантни. Името говори само за себе си. Тези дамски парфюм от Эскада имат невероятно ярък, весел и малко разсеян миризма. Това е младежки вариант, за енергични и ярки личности: той е достатъчно сладък, но чист. Тропически плодове на по-горните бележки се заменят с сандалово дърво и мускус са в сърцето на аромата, а шлейфовые нотки придават на подправки.
Връхни нотки: ананас, папая, мандарина.
Средни нотки: кокосово мляко, праскова, тръстика, пина колада.
Основни нотки: сандалово дърво, мускус, кокосов орех.
Дамски парфюм Эскада

Парфюми Эскада S


Аромата принадлежи към семейството на дървесни и цветни. Миризмата е много енергична и жизнена момичета, смесица от бодрост и безумия. Ако сте малко уморени от сивотата и рутинна, този парфюм е точно за вас и ще зарадва. Ярки плодови нотки, в комбинация с бадеми и черен пипер согреют душа и ще повдигнат настроението. Може да се прилага всеки ден, това е класически случайни вариант.
Връхни нотки: касис, слива, цветя дива роза.
Средни нотки: червен пипер, роза, момина сълза, цветовете на бадемово дърво.
Основни нотки: лешници, мускус, сандалово дърво, махагон.
Дамски парфюм Эскада

Парфюми Эскада Мун Спаркл


А се отнася към семейството на дървесни и плодови. Чудесен вариант за вечерта, но е напълно подходящо и за ежедневна употреба. Много чувствен и обгръща миризма, да наблегнат на сексапил и женственост. Аромат на първо радва плодови нотки, а след това се разкрива от женствени флорални, а струята създават нотки на подправки.
Връхни нотки: касис, червена ябълка, ягоди.
Средни нотки: жасмин, роза, фрезия, сладък грах.
Основни нотки: амбра, сандалово дърво, мускус.
Дамски парфюм Эскада

Парфюми Эскада Секси Графити


Аромата принадлежи към семейството на плодове е идеална за романтични срещи или клубни партита. Това е миризмата на забавна и активна момичета, при това чувствена и романтична. Това е един добър парфюм за лятото, особено, той ще бъде подходящо за почивка. Той първо интересен плодови нотки, а след това се разкрива вкусна праскова, при завършването ще усетите сладки подправки струята.
Връхни нотки: манго, лимон, папая.
Средни нотки: праскова, лотос, диня.
Основни нотки: мускус, сандалово дърво, амбра.
Дамски парфюм Эскада

Парфюми Эскада Спешиал


Принадлежи към семейството на цветя. Аромат много женствен и дори луксозен. Тези дамски парфюм от марката Эскада са предназначени за закачливо и модерни момичета. Веднага след като модната къща представи този парфюм, той придоби невероятна популярност.
Връхни нотки: круша, амбрета.
Средни нотки: аромати на вода, роза, иланг-иланг.
Основни нотки: мускус.
Дамски парфюм Эскада
Заедно с"Дамски парфюм Эскада" също четат: