• (6-04-2015, 14:40)   
  •   0   
  •  1147 
Първият аромат на Kenzo е създаден талантливи японски парфюмером през 1987 година. И с тези още уникални, независим, дързък и свободен стил парфюм Kenzo стана уверено вървят към върховете на славата. Лаврите на едни от най-качествените и стилни парфюмов по право им принадлежат. Изключително женствени, въздушни, с летящим лек влак, тези парфюми се превръщат в мощно оръжие за съблазняване на жената. В тях е трудно да не се влюби. Те качвам със себе си в света на чувствеността, помаха необичаен, магически аромати.
Благодарение на внимателно разумното състава на парфюма Kenzo, в колекцията от аромати неизменно присъстват две прекрасни красиви начин. Това може да бъде пролетната градина с блестящ с цветове дървета на фона на огромните размери простори на синия океан пълна свежест; а може да бъде начин на свободно на вятъра, морски бриз, носи със себе си нотки на разцъфнал градина.

Парфюм Kenzo Сборник


Това е един необичаен вариант, притежаващи невероятен имот да изпълват съзнанието эйфорией благодарение на миризми разцъфнал портокалов цвят и розов пипер. В тон на сърцето е цветя и рози и гелиотропа, в съчетание с ливан те дават магически свойства очарова. Многократно засилват този ефект кедър, мускус и вълнуваща сладостта на ванилия. Оказва този аромат, жената, знае си цената и с помощта на него се подчертава, чувственост и силни страни.
Връхни нотки: цветя на портокал, розов пипер.
Средни нотки: гелиотроп, роза, тамян.
Основни нотки: ванилия, кедър, мускус.
Цената на Kenzo Сборник достига до 95.д.
Парфюм Kenzo

Парфюм Kenzo Amor


Това е полет чувствена любов и вълнуваща фантазия. Заедно с това аромат вие като отидете в едно необикновено пътешествие из страни на Индия, Япония и Виетнам. Тези нови дамски парфюми Kenzo започва с нотки на цъфнали цветя. А в сърдечния тон ще почувствате цвете вълнуващ нюанс сакуры и леко тръпчив деликатен аромат на бял чай с ливан. Нататък ви окутает въздушен струята миризмата на ванилия и дърво танака.
Връхни нотки: червен жасмин, цветя.
Средни нотки: блуминг череша, бял чай, тамян.
Основни нотки: дърво, ориз, ванилия.
Средно цената 55.д.
Парфюм Kenzo

Парфюм Kenzo Джангл


Аромат, който носи парфюм Kenzo Jungle побира в себе си енергията на необуздан характер на дивата гора на джунглата и независимост. Те ще отговарят по-уверена в себе си жена, загадъчен и малко мистична. Екзотични нюанси на манго, мандарина и пачули са примесени с пикантни миризми кимион и кардамон. Леко сладки и изключително секси нотки на тези френски парфюм Kenzo ще подчертае вашата женственост и уникалност.
Връхни нотки: кардамон, мандарина.
Средни нотки: карамфил, кимион, иланг-иланг, гелиотроп, манго.
Основни нотки: ванилия, женско биле, пачули.
Разходите средно на 90 те.д.
Парфюм Kenzo

Парфюм Kenzo Les Двойки


Весел, въздушен аромат носи образа на вълната, искряща в слънчевите лъчи на кристално чистите капки. Те окутают вас облак лек и трескаво кедър, ванилия, ароматни цветя и благоухающей мента.
Връхни нотки: мента, тръстика, люляк, мандарина.
Средни нотки: черен пипер, виолетов, розов, беладона, водна лилия.
Основни нотки: ванилия, кедър.
Цената достига до 60.д.
Парфюм Kenzo

Парфюм Kenzo Цвете


Това е аромат за съвременната жена, горожанки, нуждающейся в енергия на природата, като източник, пълен с вдъхновение. Чист, необичайно, вълнуващо - цветен аромат възбуди емоции и подчертават трепетность женската природа. Тези парфюми Kenzo още като "мак", поради идентичност на изображението мак в полето и бутилка.
Връхни нотки: глог, касис, роза.
Средни нотки: душистая смола, опопонакс, жасмин, роза, виолетов.
Основни нотки: бял мускус и ванилия.
Цена, средно 60.д.
Парфюм Kenzo

Парфюм Kenzo "Магнолия"


Извънредна красота ориенталски цветя магнолия вдъхновени от парфюмера в създаването на този вариант. Този свещен цвете цъфти през пролетта и се превръща в украшение на булки в Азия. Елегантен аромат, галени от нежен, краткотраен влак за топъл дъх на източните ветрове, с нотки на чампаки, гелиотропа и подправки бергамот.
Състав: бергамот, лимоново, гелиотроп, дървесина, иглолистна дървесина, чампаки, ветивер, мускус.
Цената започва от 50.д.
Парфюм Kenzo

Парфюм Kenzo Les Двойки - маслени парфюми с феромони от Kenzo


Този впечатляващия вкус с лек аромат на воден жасмин обгръща и носи в чувствен свят.
Сачмен апликатор е много подходящ за нанасяне на парфюм на места в стадото ръце, за мочками ушите и на китките. Миризма, не рязко, много нежна.
Основни нотки: воден жасмин, мандарина, беладона, замразена мента, зелен люляк, водна лилия, бяла праскова, син кедър, ванилия.
Цената на около 15.д.
Парфюм Kenzo
Заедно с"Парфюм Kenzo" също четат: