• (6-04-2015, 14:40)   
  •   0   
  •  1034 
Bruno Banani - това е сравнително млад марка на световния пазар на елитни парфюми. Първите парфюми на Бруно Банани са били освободени в началото на това хилядолетие. Те веднага са спечелили верни групировки, които остават верни на тях до днес. През това време изкарах няколко аромати на Бруно Банани, които са се превърнали в истински бестселъри.
Парфюми Бруно Банани Вуман
Това е един от първите миризми от Бруно Банани. Именно той е тази марка е известна. Обръща се внимание на опаковката тоалетна вода: необичайно извита конус, който по време на дизайнери е един от двойки рожек на главата палава секси момиче от реклама. Този начин между другото много подходящ за този аромат: той е лек и игрив. В него са считани плодови и флорални нотки. Той разноплановый: разкрита от енергични скок до дълбока обволакивающего приятен струйка.
Връхни нотки: лилия, портокал.
Средни нотки: фрезия, праскова и лилия.
Основни нотки: ванилия, мускус.
Парфюми Бруно Банани

Аромат на Бруно Банани Тайм ту плэй Вуман
Тези популярни дамски парфюм на Bruno Banani са паднали на вкус много жени и направиха успеха на новата марка луксозни парфюми. Аромата е сладък и наистина много вкусен, вселяющий игриво и леко настроение, както и много експлозивна енергия за нови постижения и приключения.
Връхни нотки: мандарина и кокос.
Средни нотки: жасмин, карамфил и канела.
Основни нотки: сандалово дърво, пачули и ванилия.
Парфюми Бруно Банани

А на Бруно Банани Меджик Вуман
Това е още един достатъчно известен вариант от Bruno Banani. В тях се крие загадъчна сексуалната енергия, вълнуващи и съблазнителен. Миризмата може да се създаде такова настроение, при която една жена е способна да подчини всеки. Magic Woman Bruno Banani - магически парфюм и невероятно шик.
Връхни нотки: леки плодови нотки на ягоди и пъпеш.
Средни нотки: момина сълза, ягода.
Основни нотки: пикантен аромат на сандалово дърво и мускус.
Парфюми Бруно Банани

Аромат на Бруно Банани Пюр Вуман
Тези модерни парфюм за жени - химн на истинската женственост: лека и непревземаема първо, а след това страстна, дълбока и необуздана. Те са подобни на шампанско, бляскави и опияняващи. Pure Woman е специален аромат в линията на парфюм Бруно Банани. Той е подходящ за смели жени, които не се страхуват да бъдат винаги в центъра на мъжкото внимание.
Връхни нотки: френско грозде и мандарина.
Средни нотки: циклама, божур, манго.
Основни нотки: амбровый струята с ванилова сладост.
Парфюми Бруно Банани

Парфюми Бруно Банани Мэйд предни Вуман
Те са полюбившемся отличительном Bruno Banani стил: закачливо наклоненный към флакон, ярко искрящ аромат. Те са стилни и обаятелен: розови, блестящи, допълнени със сребристи гривната - това е в състояние да зарадва всяка жена. Аромат Made for Women - секси и сладък.
Връхни нотки: бери нотки на къпина.
Средни нотки: аромати на екзотични плодове и червени плодове.
Основни нотки: дълбоки дървесни и водни нотки.
Парфюми Бруно Банани

А на Бруно Банани Дэнжерос Вуман
Това е новост сред парфюм на Bruno Banani, които се появиха в началото на 2013 година. Днес е ультрамодный аромат. В него са считани пикантни ориенталски нотки, мистериозни и непредсказуеми. Истински шедьовър на най-смелите и дори опасни сексуални жени.
Връхни нотки: пикантен аромат на френско грозде.
Средни нотки: нежност кокосово мляко.
Основни нотки: ванилия и гелиотроп.
Парфюми Бруно Банани

Всички тези парфюми са обединени от една идея: това е наклонен в посока игриви флакона в съчетание с специални, женствени аромати. Те са в една ценова категория. Днес, 50 мл тоалетна вода Bruno Banani струва средно от 30 до 60.д.
Удивително е, че създателите на тоалетна и парфюмерийната вода Бруно Банани е поразително точно чувстват, как точно може да се изрази женската сексуалност. В това им е основната тайна, позволяващ този ароматам останат търсени и популярни.
Заедно с"Парфюми Бруно Банани" също четат: