• (6-04-2015, 14:41)   
  •   0   
  •  2979 
Световно известната компания - производител на парфюми премиум клас Gucci е основана още през 1921 година. Оттогава тя не престава своето развитие и попълване асортимент. Към днешна дата аромати от къщата на "Гучи" остават едни от най-популярните и търсени. Оригиналният парфюм от Gucci е предмет на гордост за всяка модата, въпреки че е доста внушителни суми, с които трябва да се разделят. Цялата гама от парфюми на марката "Гучи" се отнася до "хай кволити" клас, тези аромати, които винаги са свързани с лукс и безупречен вкус.

Парфюм Gucci Rush


Новия аромат търговска марка "Гучи" представи още през 1999 година. Това е вторият по ред аромат. Автор на парфюма Gucci Rush е Мишел Альмарак, който по това време вече успя да стане известен, благодарение на създаването на аромати на Escada и Армани. Може съвсем точно да се каже, че този парфюм е идеален за вечерно излизане или вълнуващи срещи. Продължи празникът ще бъде около 14 часа. Състава на парфюма Gucci Rush е следния:
Връхни нотки: праскова, калифорния гардения, южна африка фрезия.
Средни нотки: турска чаша, жасмин, кориандър.
Основни нотки: пачули, ветивер, ванилия.
Дамски парфюм Gucci

Парфюм Gucci Энви


Ненадминат Том Форд издържа на линия елегантност във всичко. Аромата принадлежи към семейството на цветя от плодове. Може с увереност да се каже, че миризмата е много современен и значение, независимо от факта, че той е представен още през 1997 година. Достатъчно секси и смел аромат. Този аромат подходящи за творчески и праволинеен жени. Парфюмът е много чувствена, но при този импрегнирани зелена свежест.
Връхни нотки: зюмбюл, цветята на лозя.
Средни нотки: жасмин, магнолия и момина сълза.
Основни нотки: виолетов, мускус, момина сълза.
Дамски парфюм Gucci

Парфюм "Гучи" Флора "Магнолия"


Този аромат може спокойно да се сравни с опияняващ пролетта въздух. Освободени парфюм през 2012 година, може да се каже, че това е новост. Това е интересна и вълнуваща чувства парфюм.
Връхни нотки: цитрусы, фрезия, пресни билки.
Средни нотки: магнолия, божур.
Основни нотки: топъл шоколад, мускус, сандалово дърво.
Дамски парфюм Gucci

Парфюм Gucci Флора женски


Парфюмът е представен през 2009 г. през пролетта - те са идеални млад и чувствен момичета. Аромата принадлежи към семейството на цветя. Наситен с миризмата на свежест, непосредственост и нотки на подправки.
Връхни нотки: божур, цитрусови плодове.
Средни нотки: роза, османтус.
Основни нотки: розов пипер, пачули, сандалово дърво.
Дамски парфюм Gucci

Парфюм Gucci Флора Гардения


Тези дамски парфюми на марката "Гучи" представи миналия сезон. Аромат много женствен. За описание на парфюм на "Гучи" Флора е достатъчно само двойки думи: миризмата наистина страстен, достатъчно сладък и топъл.
Връхни нотки: червени горски плодове и круша.
Средни нотки: гардения, плюмерия.
Основни нотки: кафява захар и пачули.
Дамски парфюм Gucci

Парфюм Gucci Флора Фреш


Това е по - "млада" и свежа версия на известния аромат. Новост бе представена през 2011 година, принадлежи към семейството на цветя от плодове. Миризмата е малко добавка на бергамот и зелена свежест.
Връхни нотки: лимон, мандарина, божур, бергамот.
Средни нотки: османтус, роза, зелени и водни нотки.
Основни нотки: пачули, сандалово дърво, розов пипер.
Дамски парфюм Gucci

Парфюм Гучи Гилти Интенс


Това е по-наситени и ярки версия нашумевших Гучи Гилти. Аромат почти изцяло е запазил своите бележки, но е натрупала горещо допълнение под формата на розов пипер. Спокойно може да се каже, че Gucci създават продукти от висок клас и те отлично се вписват независима и амбициозна жена.
Връхни нотки: мандарина и розов пипер.
Средни нотки: виолетов, люляк, гелиотроп.
Основни нотки: амбра, пачули.
Дамски парфюм Gucci

Дамски парфюм Gucci Министър


Нови дамски парфюм от Gucci представи съвсем наскоро. Интересна дърво-мускусен аромат, достатъчно сложно преплитане на ярки горния бележки с цветя сърце, а на колесната база е много мека, с дървесни и сливочными нотки.
Връхни нотки: портокалов цвят и бергамот.
Средни нотки: мускус и бели цветя.
Основни нотки: кожа, дървесни нотки.
Дамски парфюм Gucci
Заедно с"Дамски парфюм Gucci" също четат: