Всичко от света на
модата
» » Отколкото за жените е опасна брак за пари?

Отколкото за жените е опасна брак за пари?

5-10-2014, 14:25
877
0
Когато хората чуят думата "брак за пари", това обикновено общественото мнение бързо се разделя на два фланга, една част абсолютно сигурен, че такива съюзи няма нищо добро в себе си не носят и не е в състояние дълго време да съществува.
Такива хора вярват в любовта, смятат, че именно тя трябва да стане основа за здрав семеен съюз. Другата половина, напротив, искрено убеден в това, че само бракове за изчисляване, могат да бъдат силни и, че се казва, вечни, очевидно, те не вярват в поговорката : "с хубав рай и в една колиба".
Отколкото за жените е опасна брак за пари?

Въпросът, разбира се, спорен, но все пак, винаги ли е толкова лошо да се женят (или да се ожени, не се изненадвайте, от тези мъже са не по-малко от жените) за изчисляване? Или има някакви своите подводни камъни? От опасен брак за пари, или, напротив, в него може да намерите много добродетели, които перечеркнут всички съюзи за любов? Нека нека се опитаме да разберат, това е трудния въпрос. За начало: какво е това?
Брак за пари - това може да се каже, е официалния съюз на мъжете и жените, който доброволно е без любов, но предполага допълнително материално благосъстояние, понякога цели могат да се различават, но същността остава същата.
Ако се обърнем към историята, може да се разбере, че браковете по отношение на изчисляването на - концепцията е изцяло неновое, а по-скоро добре забравено старо, което отново стана върне, така да се каже, в модата.
Още някакви сто години нашите баби и дядовци рядко излизаха омъжи по любов, по-скоро партньор в живота им избирали родителите, на първо място той трябва да е заможен, но вече втората, любов и някакви чувства.
Отколкото за жените е опасна брак за пари?

Още преди браковете между неравностойно положение, или кралските особами станаха солидна основа за доброто и неразрушим съюз между двата народа, благородно момиче не може да си позволи да се ожени за безродного един беден човек, и обратно, въпреки че, разбира се, се случваха и прекрасни изключения.
Вече е минало, нравите са се променили, но същността остава същата: момиче от заможно семейство ще иска да продължите в същия комфортна и состоятельную живот и след брака, така че ще мисли за себе си подобаващ няколко. Така че, се бракове по отношение на изчисляването на - нещо ново е трудно, всъщност, тези стереотипи са определени в хората някъде дълбоко, още на генетично ниво.
Но, все пак, някои неща-какви промени са настъпили: сега все по-популярна друг модел от подобни съюзи. Момиче (или момче) от провинцията, която цял живот е живял в бедност, не е имал средства за добро образование и салони за красота, почти винаги ще търси някой, който може да я предоставя на необходимите блага.
Нищо чудно, че за "принца на белия кон" вече ходят цели легенди, защото принцове винаги красиви, богати и интересни личности. Жалко е, че всички три качества в една бутилка се срещат изключително рядко, тогава вече трябва да се вземат фулминантна решение.
Какво по-добро поп се ожени по любов или да сключи съюз заради някакви си егоистично, но важни цели? За да се разбере, кой от вариантите е най-подходяща, ще трябва да се претегля всички плюсове и минуси на бракове за изчисляване.
Но все пак трябва да се помни, че перфектната рецепта не съществува, може да бъде щастлив във всеки съюз, няма значение, по отношение на изчисляването той, или по любов, всичко зависи само от вас и вашето отношение към въпроса.

Предимствата на брака по любов: • Любовта е прекрасно чувство, което вдъхновява и одухотворяет на човека, така че, когато една двойка влиза в свещен семеен съюз, да изпитват такива чувства, вероятно е трудно да си представим нещо по-хармонично и приятно.

 • Любовта те кара да правиш прекрасни неща, радват един на друг, възниква желание да прави изненади, продължаването на рода - това е най-често, огромна радост и за двамата членове на младите семейства.

 • Хората, които живеят в браковете по любов, по-малко се забелязват недостатъците на съпруга, при тях по-често, добро настроение и желание да работи, да се развива, се появява огромно количество стимули.


 • Но, какво да крия, хората, най-често се женят, да изпитват чувство на влюбването, а не на истинска любов. Влюбването е известно, че съществува от около 1-3 години, след което рязко се отварят очите, човек започва да забележи недостатъците на втората половина, се появяват някои различия в характера и бъдещите цели, които по-рано не замечались. За съжаление, ревностни чувства, на които, по принцип, и се основават на такива бракове, се изпари, ги запушва рутината и сивотата дни, което подтиква човека да търси такива чувства някъде на страната.
  Отколкото за жените е опасна брак за пари?

  Не, разбира се, това далеч не е единственият вариант за развитието на събитията, както вече казахме, всичко зависи от хората, от техните желания "освежи" и попълните собствен съюз на нещо ново и не по-малко прекрасен.

  Плюсове бракове за изчисляване на • Отношенията в такива бракове, най-често, прави, в крайна сметка, всеки изпълнява своята половина негласного договор.

 • И двамата партньори влизат в брак, реална оценка на ситуацията, трезво гледат на предимствата и недостатъците един на друг, кой и защо подписа на този съюз, а следователно, и в бъдеще се очаква по-малък брой изненади.

 • Материални блага, а също и други за постигане на поставените цели и проблеми (развитие на корпоративната стълбица, обучение в престижни Университети и др).

 • Това изчисление не винаги материал, често жена или един мъж, един път уволнен в страстна любов, след което се взема решение да се омъжи за добър приятел или просто човек, с когото топло и уютно. Често пъти подобни бракове стават най-силни, защото те се основават на взаимно приятелство, уважение и, с течение на времето, на любовта, защото е добър човек много по-лесно да се влюбя.


 • Естествено, в такава сложна концепция, като браковете по отношение на изчисляването, за което вече са написани много статии и книги, не е трудно да намерят подводни камъни, спорни моменти и вълнуващи въпроси. Колко ще продължи този съюз? Всичко зависи от самата двойка, ако всеки ще изпълнява своите ангажименти "договор", а след това, може би и за цял живот.
  Но, за съжаление, често тези неравни бракове носят в себе си тъжни подтекст: този съпруг, чието състояние повече да се чувства господар на положението, "одеяло решения" той напълно дърпа към себе си, и не само финансови.
  Този съпруг, който изцяло зависи от финансовото състояние на втория, може да се превърне в един вид скъпа играчка, на която когато нещо не съжаляваме средства, но във всеки един момент тя може да роди или да "излезе от мода".
  Отколкото за жените е опасна брак за пари?

  И тук е богат, но е доста зрял за годините бизнесмен, намери си младо секретаршу, с която постоянно се движи наоколо, за пътуване и взема със себе си на всички важни срещи. И тук, или трябва да търпи, или да подаде за развод. А по-нататък какво?
  Съпруг, който зависи материално, не може да осигури на себе си обичайните благо, затова често се налага да търпи унижения, а, може би, в най-скоро време просто да бъде изгонен, тъй като надоевшего коте зад вратата.
  Да се омъжи за изчисляване - да, понякога дори трябва, но винаги трябва да се помни, че, в резултат, трябва да разчита само на себе си. Във всеки семеен съюз са възможни разлады и проблеми, както и дали съм щастлив такъв брак в крайна сметка, зависи само от самите хора, техните родителски грижи, на ума и на взаимно уважение.