Всичко от света на
модата
» » Как може да съблазни и влюбить в себе си момиче?

Как може да съблазни и влюбить в себе си момиче?

5-10-2014, 14:25
892
0
Отношенията между един мъж и една жена, може би винаги ще има причина и тема за дискусии, това е именно този жизнен аспект, който винаги предизвиква десетки въпроси, и тук отговорите да се намери понякога не успяват дори и най - "прожженным" и опитни експерти по психология.
По-нежния пол - много загадъчни и невероятни същества, те имат прекрасна интуицията и усет, не е чудно, казват, че всяка жена е малко вещица, повечето от тях не хапят и не обяснявам, като няма значение колко трудно се опитате.
Как може да съблазни и влюбить в себе си момиче?

Въпреки че, разбира се, дамите се срещат различни, но в душата западают, по принцип, точно на тези, които притежават същата тази "връхната точка", една "загадка", която не дава спокоен сън инцидент влюбленному човек.
Да се постигне внимание, а още по - добре-в расположенности своята страна - това не от белите дробове, може с месеци да се бият, да ходят на срещи, но така и не се премине към сериозен и доверително, във всеки един смисъл, на всяка връзка.

Много мъже са се опитвали да пишат статии и книги по темата за това как може да се съблазни едно момиче, но, както се оказа, колко литература, колко опит не слушайте поуката на нашия успех, особено в някои сложни случаи, все още е доста трудно. И какво, ако погледнем на този въпрос с женската си страна?
Всяка жена може да ви каже, че за нея идеалната среща и кои са нещата, черти на характера или постъпки може да бие сърцето й по-силно.
Вярно е, момичета - природата променят и всички съвети, които ще бъдат посочени по-долу е само препоръка за употреба, но не по-строги правила, които могат да се действа във всяка ситуация.

Момичетата са различни


Когато човек вижда любимата си му сладурите, той рядко мисли върху това, коя е тя личност и че може да се заинтересува. Най-често, стандартни схеми за запознанства, като че ли са написани с един сценарист: "Здравейте! Как си? Хайде да разгледаме!".
Честно да кажа, такава приевшийся вариант, най-вероятно не е, че не се интересуват от едно момиче, той напълно да спре всички желание да продължи с вас разговор. Съвет номер пъти: как да се включите по ситуация!
Избягвай започнете разговор с тези въпроси, на които тя е точно да отговори, а после пробуй чета. Например, среща възникна на касата в кино - поинтересуйся, коя е най-близката сесия и добър ли зала в киното, ако види, че дамата с охота отговаря на въпроси, а след това може да опитате да предложи да се насладят заедно.
Как може да съблазни и влюбить в себе си момиче?

Ефектът от първата среща неизгладим никога, ако успя да завърже разговор, то не си струва да заспи си въпроси, винаги трябва да става диалог, разкажи за себе си и за живота си, винаги е важно да се поинтересувате, да предизвика интерес, за да се надигна по този повод желание да знае за човека, колкото е възможно повече.
Ако сте се запознал в общата компания, а още по-лесно: не се нуждаят от встъпителни фрази и трудността за намиране, с което да започне общуване, защото винаги може да се започне с приятелите, които ви запозна или обсъждат толкова успешен случай, който е предоставил тази възможност.
Има мъже, които от първите минути се опитват да вземат невероятен натиск и наглостью, но не забравяйте, че ако едно момиче е наистина специална, то на нея, по-скоро ще изплаши, отколкото ще привлече вниманието. Увереност в себе си и раскованность - да, но цъфтят ръце и пошлые трудна задача - не точно.

Отговарят на дрехи


В повечето момичета се опитват да следват себе си и с външния си вид, на тях е важно да изглежда добре и е важно, че човек, който се намира в непосредствена близост до него, и изглежда стилно и подредено. Ако едно момиче не е искала среща с първите секунди на срещата, а след това, най-вероятно тя не харесва външния вид на човек, неговата прическа или стил на обличане.
Как може да съблазни и влюбить в себе си момиче?

Вярно е, пижоны и откровени ловеласы, които следят всяка твоя волосинкой, също рядко предизвикват женски наслада: важно е спретната, изглежда, да следи за коса и вежди, навреме, за да се грижи за обувки и да не забравяме умерено да ползват тоалетна вода.

Искреност и extraordinariness


Не забравяйте, че ние казахме, че всички жени малко вещици, така че това, неискренних и "хлъзгави" младите хора всяка повече или по-малко опитен и непревземаема на младата дама раскусит в три сметки. Ако наистина искате да се хванат на нея внимание, а след това преминете към близки и изключително приятно отношения, важно е неподдельная искреност и честност.
Общо взето, има дори цял списък с черти на характера, които трябва задължително да присъстват в интересна, от гледна точка на жената, млад мъж. Към тях се отнася: искреност, увереност в себе си мъжественост, добро чувство за хумор, оригиналност и, важното е да си с истински мъж, момичето трябва да бъде безопасно и удобно.
За да съблазни една неопровержима момиче, да я изненада, тя никога не трябва да знае, какво да очакваме от теб в следващия момент, в добро отношение, разбира се. Това е такъв тип мъже, с които е уютно, спокойно и безгрижно, и всички, като, добре, но нещо не е наред. О, да, с тях е просто тъп!
Не выносимо ден след ден да ходят в едни и същи кафенета, посещават едни и същи места, както и се обсъждат едни и същи неща. Едно момиче винаги трябва да се държи в състояние на емоционално напрежение, тя трябва да усещат някакво тайнство и загадката на вашата среща, както при всяка среща се отвори нещо ново, поредната "Америка" в един мъж.
Такава разноплановость и ярки творчески вдигне мъж на няколко стъпала по-горе над всички онези, с които тя се запознава и се свързваше преди това.
Важно е да запомните, че жените винаги искат романтика, невероятни действия и емоционални изблици, защото прекрасен етаж е устроен малко по-различно.

Специално за това има дори няколко характерни примера за това, как да се грижи за момиче, че дори и най-непревземаеми от тях разтопи от мъжко внимание.
Как може да съблазни и влюбить в себе си момиче?

Тук се отнасят романтични сбогом на брега на морето с бутилка шампанско и приятна музика, среща на покрива на къщата, където ще се срещне с залеза и можете да говорите за най-психическа теми или среща зората по-красиво място.
Варианти има много и без значение колко често срещано явление и прости те не изглеждаше за момчета, те винаги са впечатляващи и скланят прекрасен пол.
Освой изкуство комплименти: те не трябва да се изсипва в непрестанно и толкова, толкова повече, беспочвенно. Момичета, винаги е хубаво, когато подчертават красотата си, но още по-важно, когато човек е в състояние подмечать вътрешния си свят, да се съсредоточи върху нейните интереси и убеждения, комплименти трябва да се концентрираме не само екстериора, но и нейните ценности, действия, възгледи за живота.
Една жена винаги имам страст на онези, които е в състояние да предизвика у нея любопитство, да създавате впечатление, че сте запознат повече от дузина години, тя трябва да бъде удобно и добре, за момиче емоционална и духовна близост са способни да играят решаваща роля.

Още няколко важни тайни:  • Ако ти наистина искаш да съблазни едно момиче, потрудись организира всичко хубаво и на подходящо място, не оказывай на силен натиск, ако момичето дори от целувки отказва, тогава за какво можем да говорим по-нататък.

  • Не винаги е "не" наистина означава отрицание.

  • Вдъхновение очарова, ако човек емоционално и воодушевленно възприема всичко, което е свързано с вас, целият ентусиазъм, с течение на времето, все още ще премине и върху него.

  • Да Не забравиш за своята физическа форма: така или иначе, и дами са много взискателни, особено непревземаеми.