Всичко от света на
модата
» » Нежни, приятни, красиви думи любимия

Нежни, приятни, красиви думи любимия

13-10-2014, 08:36
2748
0
Нежни, красиви думи на любимия трябва да се говори колкото се може по-често. В края на краищата, за прекрасната половина на човечеството няма нищо по-приятно, отколкото на разбирането, че ние сме най-добрите в този свят.
Понякога е трудно да се намери подходящите думи. Това е особено трудно да се даде на мъжете. Те често се притесняват да показват нежност, опасявайки се, че момичетата ще ги слабохарактерных. Но, ако вече са намерили перфектната сродна душа, не забравяйте, че тя винаги трябва да каже хубави думи, в противен случай тя може да отиде до друго.
Нежни, приятни, красиви думи любимия

Всичко в този свят знаят, че жените обожават да слушат комплименти. На тях всеки ден, трябва да каже кои са те красиви и прекрасни. Ако ви е трудно да го направя означава, че просто още не са намерили онази най-момиче. Защото вашия любим човек винаги искам да правя комплименти.
Мъжете трябва да знаят, че постоянно говори на момичетата красиви думи, може от тях да получи всичко, което искате. Жените са същества доверчив, ето и приемат всичко близко до сърцето.
Така че абсолютно всеки нормален човек е длъжен да се научи да говори нежни думи момичета. За някои това е дреболия, което им комплименти говори, че в града на крачка - също толкова лесно. А ето и останалите, дори да е сам със своята дама на сърцето, се губи и не може да изтръгне от себе си нито дума.
Днес ние с вас ще се опитаме окончателно да разбера как е правилно да се каже на една жена нежни, красиви думи.

Нежни, красиви думи, които не може да се каже на едно момиче


Първо разгледаме най-често срещаните грешки. Ясно е, че момичетата често са нервни и неуравновешенными. И привидно един и същ комплимент на една дама ще зарадва, а от друга ще доведе до истерия и сълзи. Затова трябва да се научат да се съобразяват в известна степен по характер момичета.
Има някои изрази, които по една или друга причина не харесват момичета. По принцип, казвайки им, няма човек, не е задължително да е искал да нарани някого, но за да се избегне конфликти, по-добре се пази двуцифрен изрази.
Нежни, приятни, красиви думи любимия

И така, приятни думи, които се отнасят до външния вид. Изрази от типа: "ми ти си пати, поничка, пышечка" - по-добре никога да не произнася на глас. Дори ако в отговор момичето се усмихне, ще знаете, че сте силно наранени, тъй като те винаги се притесняват за тялото си.
Също така не си струва да се фокусира върху някои физически недостатъци. Например, ако момиче с големи очи, фраза: "ми ти си глазастая красавица", или още по-лошо "сова", е най-страшна.
Не си струва да говорим не са искрени нежни думи. Това изглежда най-малко смешно и нелепо. Красиви думи от типа: "очите ти искрят, сякаш светлините в голямата ябълка" или "твоята душа покори ме безграничностью" не само смутят момичето, но и ще ви накарат да се чувства неловко във вашата компания.
Не повтаряйте красиви думи твърде често. По един и същ комплимент . Иначе момичето изглежда, че сте абсолютно никаква фантазия и ум.
Нежни, приятни, красиви думи любимия

Не казвай на момиче, за което да съжаляваш. Жена приятно ми е да чуя: "ти си вкусно започнахме да създаваме, ще класна жена си" или "ти си красива, бих искал такава жена". Такива комплименти могат да допринесат за развитието на момиче бурна фантазия, относно вашето съвместно бъдеще.

Най-нежни, красиви думи любимия


Сега да поговорим за това, което всеки човек трябва да говори красиво момиче.
На някой тези думи могат да изглеждат често срещано явление, но те работят, и ще действат още, че нито едно столетие. Така винаги говорите на жените такива думи: "нежна, мила, красива, страхотна, истинска, треперене, скъпа, вярна, честна, трудолюбие, умна, экономная, обзаведен, вид". Колкото по-често се говори за тях, толкова по-влюбени очи на вас ще гледат момиче.
Нежни, приятни, красиви думи любимия

Най-нежни думи за всеки човек е проста фраза "аз те обичам". Определено, с тези думи не си струва да се бърза. Ги говори само тогава, когато наистина са сигурни в чувствата си. Три прости думи могат да променят живота на поне двама души. Ако обичаш един човек, казвате му, за това колкото е възможно по-често.
Ако си момиче започне да спортува, задължително правете си комплименти по този повод. Тя ще е приятно да чуя, че нейните усилия не преминават напразно. "Ти си станала още по-красива", "твоята фигура ме побърква", "имаш шик краката си" - тези думи винаги са момичета.
Да се каже нежни, красиви думи любимия не е задължително да умее да пише стихове. Достатъчно се говори всичко честно и погледна очите. Не врите, с помощта на фалшиви комплименти имате не успеете да се подчини на някого сърцето си. Понякога е по-добре да се мълчи, отколкото само да се говори не е ясно какво. Бъдете честни пред себе си и не се страхува да направи други хора щастливи.