» » Хороскоп за май 2018 година, от знаците на зодиака
  • (10-10-2017, 11:10)   
  •   0   
  •  1404 

За щастие за повечето знаци, май ще драстично се различават от април енергийни проявления. Слънцето ще се промени позицията си на небосклоне, което ще доведе до мощен скок положителна енергия. По-нататъшното развитие на ситуацията ще зависи от планетите, които влияят на определени знаци на зодиакалния кръг. Най-много късмет на представителите на водната стихия – шансовете им да се подобри през май материално положение, да укрепи здравето и да се осигури неприкосновеността на личния живот значително ще се увеличи.


Положително влияние Венера выразится повечето жители на зодиакалния на общността, чрез влошаване на интуиция, която ще помогне да се избегнат инциденти и измамни схеми. Еманация на Юпитер най-благоприятен начин ще се отразят на живота на онези, които професионално се занимава със спорт, така че смело планирайте за месец май, участие в състезания и първенства. Основният планетарным антагонист май е Марс, който ще внесе своя дял от негативизъм в областта на личните взаимоотношения и социални комуникации.


Хороскоп за май 2018 година, от знаците на зодиака
Научете какви изненади подкинет ви енергийно наситени май!

Личности, които трудно могат да ограничи емоции, с лекота ще влязат в конфликти и се хвърля обиди на дясно и на ляво. Не по-малко сложни ще се окажат роднински отношения – кавги на почвата наследство влияе на определени зодиакални знаци. Ситуацията се усложнява и от влиянието на Плутон, поради което дори и най-простото нещо ще изглежда глобален, а ситуацията не стои выеденного яйца, ще се превърне в повод за конфликт.


Що се отнася до здравето, то тук повечето знаци няма за какво да се притеснявате. Изключение – личности с хронични заболявания. През пролетта кожата на тялото може да се провали. Не пренебрегвайте превантивни мерки, за да не прекарат лятна ваканция в болницата. Останалите марки астролози препоръчват да се насладите на всички дарове май – пресни репички и магданоз трябва да станат постоянни компоненти на диетата.


Хороскоп за май 2018 Овен


Хороскоп за май 2018 година, от знаците на зодиака
Овнам предстои благоприятен период, в края на краищата, Сатурн, което обикновено вреди на предприятия на този знак, този път ще му покровителство. Това състояние на нещата ще бъде доста между другото, тъй като Венера ще се опита да съсипе Овнам живот, осложнив отношенията с противоположния пол. Одиночкам така и не успее да установи личен живот. Всички интересна личност, встретившиеся Овнам през май, ще преследва само една цел – да извади от Овен повече пари или да се възползват от неговите връзки. В професионалната сфера ще отвори нови възможности за кариера, но не трябва да очакваме, че те се реализират сами по себе си. Увеличение ще е възможно само в случай, ако Овен ще бъде в състояние да установи взаимоотношения с колеги. С всеки подчинен трябва да общуват максимално търпеливо, защото далеч не всеки може да се възползва информация в движение.


Здравето на Овена ще зависи от него – здраве ще се подобри или се влоши, пропорционално на затраченным усилия. Представители на този зодиакалния знак, сумевшие най-накрая да се откажат от лошите навици, ще се окажат на кон – всяка болест ще премине дисциплинирани Овни страна. Ами и на тези, които са свикнали заедать стрес бонбони, или, което е още по-лошо, да се пие алкохол, скоро ще трябва да изчисти бъркотията последици от този начин на живот.


Хороскоп за май 2018 и за Телец


Хороскоп за май 2018 година, от знаците на зодиака
Добър месец за представителите на този знак – положителен ефект на Венера, Луната и Сатурн е задължително да се отрази на качеството на живот на Биковете. През май те ще вземат по въпроси, свързани с финанси – неочаквани парични постъпления ще се добави в портфейл толкова много, че при умерена пести се много скоро да могат да си позволят голямо придобиване. Професионална сфера в май ще ви зарадва с тегло на промяната, така че смело изхвърли присъщ ви консерватизъм и грабнете късмета си за опашката. Периода е подходящ за онези, които отдавна уча за промяна на място или сфера на дейност – някой от познатите ще направи привлекателна оферта, за което Тельцам си струва да се държат здраво. Не пренебрегвайте възможността да пътувам на дълго пътуване – нови запознанства, може да се превърне не само бизнес, но и романтична.


Основният проблем Биковете ще бъдат отношенията с роднини – че е време да решите проблем, който започна да се формира още преди няколко години. Не е изключено, че в отношенията между Taurean и неговата партньорка непрекъснато се опитва да влязат някой от далечни братовчеди по-големи деца. Време е да подредите всички точки и покажете, че самите вие сте хозяйничаете в собствения си дом. В противен случай още дълго време ще продължи кавги и конфликти, подбудител на които просто обичат да сеят раздор, което пречи на друг щастие.


Хороскоп за май 2018 г. за Близнаци


Хороскоп за май 2018 година, от знаците на зодиака
Май 2018 година, ще се превърне за Близнаци идеален период, когато те са практически напълно защитени от негативното планетарното въздействие. Своята лъжица катран ще даде негативно настроен Юпитер. Той няма да ви позволи да се отпуснете на онези представители на знака, които са заети в сферата на търговската дейност и бизнес. Сатурн ще се опита сведе до минимум отрицателни последици, но Близнецам струва с повишено внимание да сключват нови сделки и внимателно да проверяват всички търговски документи. Не е изключено, че вас ще се опита да въвлече в мошенническую схема – Близнаци, които работят самостоятелно, не трябва да повестись на обещания достоверна намаление на цените.


В сферата на любовния живот Близнецам късмет – Венера ще помогне за решаването на всички проблемни въпроси. Единственото предупреждение се отнася и за по-големи деца: погледни към техен мъгла, като се обръща внимание на възможни промени в поведението на детето. Това е напълно възможно, че в училище той се е появил конфликт, който той не може да разрешите самостоятелно. В областта на здравето е напълно доверете се на обострившейся интуицията си – тя ще ви кажа как можете да подобрите своето физическо и психическо състояние.


Хороскоп за май 2018 г. за Рак на


Хороскоп за май 2018 година, от знаците на зодиака
Противоречив период за представителите на този знак. Сила Раците ще бъдат подкрепени положително влияние на Луната – на традиционната за него планета-покровител. Други небесни тела също благоволят Рак – му светят нови запознанства, подобряване на материалното положение и много голям шанс да се реализира в професионалната сфера. Единствената лъжица катран ще Марс, който може неблагоприятно да повлияе на психологическа стабилност на този знак. Ракия и така силно са подложени на всякакви сложни ситуации, предпочита да се оттегли в сянка, докато бурята не стихва. През май 2018 година те многократно се прииска да се оттегли в себе си. Въпреки това, звездите настояват за противното – имате толкова много непродадени способности, че е глупаво да се скрие от властите. Обдумывайте всяко решение бързо, но с цялата възможна грижа, отстоявайте мнението си и не се отказвайте от помощта на колегите, за да преминете към нова корпоративната стъпало.


В областта на романтични чувства, май отново ще зарадва Рак – интуиция ще ви позволи да изглаждане на всеки конфликт с партньор. Астролози препоръчват по-често да отида сама, с любимия човек, така че планирайте почивка за двама. По отношение на здравето на Раци струва си да бъдат нащрек. Водейки активни спортове, не пренебрегвайте защитната екипировката – дори в случай, ако просто караш колело или гироскутере.


Хороскоп за май 2018 за Лъв


Хороскоп за май 2018 година, от знаците на зодиака
Лъвовете предстои да бъде проблематичен месец. На вашия жизнения път и тогава ще възникнат бариери, които пречат за постигане на поставените цели. От една страна, Слънцето има изключително положително влияние върху Лъвове, но му сили не са достатъчни, за да преломить отрицателно влияние на Плутон, Меркурий и Уран. Тези на планетата, като той се уговорил, внасят дисонанс в бизнес-отношения, обхвата на романтични чувства и социалните комуникации. В областта на предприемачеството си струва да се прояви предпазливост – вие няма да успеете да откъснете големия джакпот. Дори не се опитвайте да скочи по-горе главата, преследването на най-илюзорни барышами. Особено внимателни трябва да бъдете на Лъвовете, заети в търговията и сферата на IT – трябва да разчитате на собствената си интуиция, за да не загуби голяма сума пари. Взаимоотношения с колеги выстраивайте с максимална деликатност – понякога си позволи твърде рязко говорят за някой друг ум и способности.


Самотници в май могли лесно установяване на неприкосновеността на личния живот, ако са направили малка крачка в посока на понравившейся особа. Обаче Лъв прекалено зает самолюбованием да се напрягам, за да победи в любовна фронт. Семейни Лъвовете трябва да спрем да се навърта в облаците, мисля, че всички проблеми се разрешават от само себе си. Астролози препоръчват да намерим нови точки на съприкосновение с втората половина – дейност съвместно жена, възраст ще бъде как да не между другото. Само не забравяйте, че това занимание трябва да бъде спокоен, тъй като екстремум май ви категорично е противопоказан.


Хороскоп за май 2018 за Дева


Хороскоп за май 2018 година, от знаците на зодиака
Май не може да осигури този знак нито добрите бонуси, нито значителни проблеми. Меркурий отговаря за сферата на търговия и преговори, ще Девите , организиране на собствен бизнес. Не е изключено, че вие решете за разширяване на делото или го направите фрилансом, за да презаредите портфейла си. Наетите работници трябва да изберете правилния тактика поведението на движение бързам и гениални планове няма да бъдат снабдени с звездна подкрепа. Всеки вид измама или опит да възвиси себе си чрез своята измамна информация ще бъдат веднага разкрити. Слушайте на интуицията си и се опитайте да действа максимално открито – не се колебайте да се изповядва собствената си импотентност, когато се сблъскат с предизвикателни работни задачи. Всички проекти ще дадат плодове само в случай, ако вие намерите на сплотена команда съмишленици. А ето сфера, която отговаря за романтични чувства и междуличностни комуникации, сериозно осложнится. Отношенията с любимия ще изисква от вас деликатен подход.
Ако права Дева бъде внимателно прокара интересите си, звездите ще си прекарат един месец в любов и хармония. Най – важното- не лъжете себе си и партньора си, преструвайки се, че всичко е добре. Всички проблеми трябва да се решават на по-малко приходи. Изваден колапс рано или късно ще предизвика болезнена празнина. Астролози препоръчват на Девите е да не се пренебрегва преходи в салона и да преразгледа режим на хранене. Сменете сладки сушени плодове, ако не искате позорно покриване на плажа на натрупаните жирок.


Хороскоп за май 2018 Везни


Хороскоп за май 2018 година, от знаците на зодиака
Марс с всички сили ще се опита да внесе дисонанс в живота на Тежести, обаче на пътя му стоят Сатурн и Венера. Натрупаните енергийни запаси ще кажат на Тежестта с безпрецедентен приток на сили, които си струва да се насочат към укрепване на кариерата на позиции и подобряване на материалното положение. Нещо, кой ще успее да извърши голяма покупка, така че не разбрасывайтесь денежками на дясно и на ляво, за да достави моментни директни удоволствие. Натрупване, направени през май, ще се превърне възглавница финансова сигурност в целия предстоящата година. Везни могат да рискуват и инвестират в проекти с бърза оборачиваемостью средства. Само проверете, за да изкушаващо предложение е осигурено от добре обмислен бизнес план. Юристи съветват астролози по-отблизо в областта на свободна практика – в период на криза много фирми предпочитат да кандидатстват за разовыми услугите, да не се държат в щата постоянно служител. Ами и на любовна фронт одиночкам предстоят няколко големи битки за лично щастие.


Най-вероятно, в сърцето на понравившейся особа претендират, че няколко личности, въпреки това, вашият естествен чар и харизма ще излезем от борбата с абсолютен победител. В отношенията си с постоянен партньор трябва да се помни, че егоизмът не ще донесе хармония в съвместен живот. Помислете: чие щастие е по-важно за вас? Опитайте се поне понякога да отстъпят от собствените си интереси в полза на желания любим човек, и той веднага ще ви възнагради щедро за тези жертви. Между другото, здравето на Везните не са изложени на рискове. Най – важното- да не тече хронични заболявания, поддържане на добро здраве на превантивни мерки.


Хороскоп за май 2018 за Скорпион


Хороскоп за май 2018 година, от знаците на зодиака
За Scorpions идва период, изпълнен с положителни небесни эманациями. Преди всичко, този знак ще помогне на Сатурн, който през май толкова силна, че ще привлече на своя страна Луната и Венера. Това ще се отрази положително на личния живот Скорпион – отношения с скъпият ви човек, не ще бъде помрачена от недоверие или низки желания. Одиночкам си струва да се огледам по-отблизо в страни – някой от дългогодишните познати отдавна хвърля настрана Скорпион конкретни виждания, надявайки се да замине с него за романтична среща. Не пропускайте този човек, защото ви е важно не само външната привлекателност, но и умението да подкрепят разговор, високо ниво на интелигентност и наличието на точки за контакт. Малко отрицателно въздействие върху живота на Скорпион ще има Марс, който ще се опита да постави спица в колелото на бързо развиваща се кариера.


Въпреки това, представителите на този знак имат сили да се бориш с обстоятелства. Отлични отношения с партньори и персонал ще усилят вашата професионална позиция. Ако вашата дейност е свързана с комуникации, разчитайте на физическо красноречие – възможността да се убедят в правотата си винаги помогне на Скорпион в трудна минута. Астролозите съветват да не стане твърде пренасят силови натоварвания в залата, за да не се наранят ставите. През май ви показва повече аеробни упражнения, нататък и релаксираща йога.


Хороскоп за май 2018 Стрелец


Хороскоп за май 2018 година, от знаците на зодиака
Верен и силен съюзник на този знак ще се превърне в могъщ Юпитер, който ще ви помогне Стрельцам установяване на личен живот. Уви, това се случи в ущърб на професионална сфера – въпреки цялата положителна енергия на главната планета-покровител, коварна Меркурий ще направи така, че животът не изглеждаше ви малини в сахара. Проблеми в областта на бизнес се активизират в началото на май. Не се опитвайте взвалить тяхното решение единствено на себе си – астролози препоръчват по-често се обръщат към колеги или партньори за съвети. Категорично не се препоръчва да се отдадете на нови проекти или творческа дейност. Единственото нещо, от което наистина можете себе си да се прояви, така че това старите, проверени разработки, в които вече е вградена маса на интелектуалния труд. Но обхватът на любовта се намира под най-високата защита на Венера. Не се страхувайте да мечтаете! Самотници-Стрелци ще имат няколко възможности, за да спечели симпатиите на понравившегося човек. Най – важното- да помним, че всяка стъпка, направена през май, може да повлияе на целия бъдещ живот.
Не се извършват в отношения, които веднага преценявате като бесперспективные. Една мярнала се за миг връзка ще приключи до края на месеца, а последствията от нея ще бъдат аукаться в продължение на няколко години. Семеен Стрельцам трябва да се откаже от ниски петък събирания с приятели и приятелки в полза на съвместно препровождения време с втората половина. Няколко романтични пикници, а отива на кино и кафенета, в които сте били първи срещи, ще ви помогнат да се върне към живота чувства конфетно-букетного период.


Хороскоп за май 2018 Козирог


Хороскоп за май 2018 година, от знаците на зодиака
Мощно положително въздействие от страна на Луната и Сатурн ще осигури Козерогам успешен месец. Освен това, помощницей във всички дела ще се превърне в Луната, която обикновено не е жалует Козирог положително влияние. Много победи на професионално поприще ще доведе до факта, че някои от членовете на тази зодиакальной семейството задерут носа. Не бързайте да се похвали с успехи – забележи, че Козирог без затруднения да се справят с много работи, ръководство завалит техните нови проекти. Тогава-тогава ще и дойде на помощ на служителите в отдела. Собствениците на собствения си бизнес ще трябва да сключи нов договор с повишено внимание – астролози препоръчват да наемат много поръчки, тъй като има риск да не се занимава с такива мащаби на дейност, а това ще се отрази негативно на вашата репутация.


Романтичната сфера ще зарадва със стабилност – семейните представители на този знак може изцяло да разчита на подкрепата на любимия човек. След като видя вашата работа, той ще поеме по-голямата част от битовите проблеми. Самотни Козирог не ще се опита романтични изкушения. И то към по-добро – все пак май не ви е предопределен да се срещнат сродна душа. По-добре отделете свободното време на възрастните роднини. Те ще се нуждаят от помощ при ремонтах, переездах и решаването на въпроси, свързани със здравето.


Хороскоп за май 2018 Водолей


Хороскоп за май 2018 година, от знаците на зодиака
Стабилен период на живот, гарантиран положителни эманациями от страна на Сатурн и Меркурий. Въпреки всички победи и успехи трябва да се заслужи – Марс ще се опита да ви истински пътя, принуждавайки да не се предприемат най-правилните решения в областта на бизнеса. За бизнесмени, юристи, икономисти и финансисти месец обещава да бъде интересен и наситен с нови проекти, което ще донесе не само повишена заетост, но и възнаграждение за вложено процес. Опитайте се да се отнесете с внимание към всеки документация и отчетност – някой от колегите може да попречи на неволна грешка, която перечеркнет усилия на цял отдел. Ръководство може да се оправи и да разкрие виновника, но точно трябва да се преработи цялата работа, да забравят за съня и почивката за хранене.


В любовна фронт Водолеите не могат да чакат нашумели победи. Астролози препоръчват да се помни, че човек има правото да допуска грешки – не правете от мухата слон, за да се избегне огромния скандал по леко повод. А ето имунната система през май може да не успее – постоянни рециклиране и неврози имат отрицателно въздействие върху вашия сън и външния вид. Звездите препоръчват малко сън през почивните дни, да се ядат пресни зеленчуци и периодично да вземе една релаксираща вана с масла.


Хороскоп за май 2018 за Риба


Хороскоп за май 2018 година, от знаците на зодиака
Риби звездите са подготвили редица тестове, които могат да доведат както до положителни, така и отрицателни последствия. Не се притеснявайте – на планетата настроен, за да ви положително. Те просто са решили да прокара Риби към нови предизвикателства. Тези представители на знака, които ще бъдат в състояние да излезе от стресова ситуация, победител, през май 2018 година ще почувстват момента на прераждането. Не е изключено, че вече до края на месеца, ще вземе няколко радикални решения по отношение на работата и взаимоотношенията с любимия човек. Опитайте се да подходите към тези въпроси с ума – импулсивни постъпки не ще доведе до добро. Ако решите да смените обхвата на професионалната дейност, първо говорете с приятели и го поставете отново на сайтове – астролози не препоръчват да си отиде "до никъде". Звездна подкрепа ще се радват на решение за стартиране на бизнес, но и тогава ще трябва да разчита само на собствените си сили – не приемайте големи кредити, за да не се лиши впоследствие цялата печалба. Обхватът на романтични чувства ще противоречива – от една страна, Рибата е много удобно да живеят с настоящия си партньор, защото той се приспособява към техните капризи и промени в настроението.


От друга страна, Рибата може да захотеться повече "пипер". Някои от тях дори ще започне посматривать в посока на атрактивни познати. Астролозите съветват сто пъти, за да се претеглят всички за и против, за да не остане в крайна сметка с нищо. Върнете романтични чувства към настоящата половин ви пътуване заедно, в който можете да реализирате няколко смели желания – тандемный скок с парашут или гмуркане в подводните дълбини ще разсее скуката и ще внесе разнообразие в често срещано и надоевший бит.

Заедно с"Хороскоп за май 2018 година, от знаците на зодиака" също четат: