Всичко от света на
модата
» » Как да се готви престъпност в мультиварке бързо и вкусно

Как да се готви престъпност в мультиварке бързо и вкусно

15-01-2015, 15:52
1318
0
Как да се готви престъпност в мультиварке бързо и вкусно

Какъв само техника сега, няма за хозяйских кухни, но ето мультиварка - това е истински кухненски хит: готвене в нея изисква минимални умения за обработка на продукти, но резултатът е просто възхитителен! Ти вече си усвоил много интересни рецепти, но ето как се готви престъпност в мультиварке, докато не знаеш.
Съдържанието на
 • Малко история

 • Престъпност в мультиварке - лесно и просто!

 • Рецепта за месо

 • Начин на приготвяне

 • Разливание месо


 • А между другото, това се прави много лесно - опитай се и да се забавляваме себе си.

  Малко история


  Желе - древно ястие от руската кухня, която поради неговата сложност селски жени готвеха само на големи празници - Коледа, Великден, но все още до свадебному масата. Да се готви престъпност в руската печка е наистина дълго и сложно - огромни чугунки с месо върху костите, лук и бульон не се вари, а е много дълго томили в интерес на малка топлина, за да кости оставяш желатин: готови сгъстител тогава не са знаели, а първият критерий за качеството на месо е именно неговата крепост.
  С други думи, начин на приготвяне на това ястие е по силите само на най-опитния и изкусен домакини.

  Престъпност в мультиварке - лесно и просто!


  Сега съвсем няма нужда да губите толкова много ценно време в предпраздничный ден на приготвяне на месо: само да е в къщата е мультиварка така необходимите продукти, а всичко останало ще стане в най-добрия.  И така, как да се готвя престъпност в мультиварке, за да е успех на славата?

  Рецепта за месо


  Как да се готви престъпност в мультиварке бързо и вкусно

  Ти ще се нуждаят от такива съставки:

 • Говеждо голяшка - 1 кг

 • Пиле или петел - половината от малка трупа (около килограм)

 • Сол - на вкус

 • Черен пипер - на 10-15 бр.

 • Дафинов лист - 1-2 бр.

 • Лук - 300 г

 • Чесън - 2-3 скилидки


 • Време за приготвяне - около 7 часа.

  Начин на приготвяне  Голяшка и пилето трябва да е предварително разрублены на малки парчета (колкото по-малки са те, толкова по-лесно ще желатин), така и чрез закупуване на голяшку на пазара, непременно го помолете касапин му бъдат отрязани, а с половин пиле, ти и сама да се справиш.

  1. Целият лук, ситно порежь - той трябва наистина много, за да супа имам си невероятен аромат и вкус, а по-нататък - включва си мультиварку.

  2. Внимателно сложи в тенджера мультиварки подготвено месо с кости, лук, горошинки пипер и залей обикновена студена вода, сол на вкус. Важно! Водата трябва само да покрие месото, това е закон номер едно правилно подготвени и в добро месо.

  3. Затвори капака мультиварки и выставь програма - режим "Охлаждане", изберете време - 5 часа. Да-Да, тя е толкова много - дори и в това чудо на техниката млечице не успее да се готви бързо. Сега нека произведена - твоя намеса докато вече не е необходима. От добър мультиварка, така че това е интересната способност да се предотврати образуването на пяна в бульон, така че ти ще получиш в срок прекрасен млечице - подхранващ и прозрачен. А докато той се приготвя, подготовь калъпи за разливи и фино сито за да се натоварва бульон. Произвежда? Ами, всичко, хозяюшка, сега можеш да си почине или какво да правите какви ли някой други неща - не по-малко важни.

  4. Мелодичен шум мультиварки възвестява края на времето за задушаване. Но това не е всичко: за по-голяма вярност смени програмата на "Умора" и подержи бульон в нея още няколко часа.


  Сега - наистина всичко. Бульона е готов.

  Разливание месо  1. Леко ми се измъкнем месо и кости от горещ бульон в суха купа, а самият бульон процеди през фино сито, за да премахнете лук, дафинов лист и черен пипер - те ти вече не са необходими, но бульон без тях ще стане кехлибар-прозрачен и чист.

  2. Месото се отдели от костите (бъдете много внимателни с малки кости) и внимателно нарежь го на тънки ивици или жилки на тънки нишки. Силно разваренное месо с лекота се разделя на най-тесни полосочки.

  3. Разложи месо за чаши, започната от техните не по-висока от половината. Те не трябва да бъдат твърде дълбоки - тогава холодцу ще бъде по-лесно на замразяване. Важно! Учителят трябва да бъде идеално суха - в противен случай твоят млечице лошо втвърдява.

  4. Чистя чесън, ситно порежь си или смачкани специален налягане, добавяйки чесночную каша във всяка плесен. Някои домакини слагат чесън директно в тенджерата с месото, но после силно се разпадне, а ето давленный ще бъде хубаво похрустывать при яденето и да изпълват ястие свеж аромат - повярвайте, така е много по-вкусно.

  5. Ако има желание, нарежь фигурки от варени моркови или цвекло (зеленчуци със сигурност са останали от приготвянето на салати) и выложи тях на върха на месо: когато млечице се втвърдява, те ще станат оригинални и полезни за декорация на ястия.

  6. Сега е време да се излее всяка плесен бульон. За това ще ти трябва половник, който е в комплект мультиварки. Преброяване така, за да се бульон достатъчно за всички калъпи: нека си малко по-добре да остане, отколкото да не е достатъчно, така че наливай първо един по един половнику, а след това вече добавляй до горе.

  7. Сега, когато всички кутии, пълни, вынеси им балкон или се сложи в хладилник, изчакайте, докато напълно изстине.

  8. Ако не обичаш много мазнини на повърхността, внимателно свалете си го лъжица - тогава млечице се окаже възхитителен прозрачен.


  Ами, ето, може би, и всичко, сега само чакам празника, защото твоят млечице наистина обещава да се превърне корона ястие на тържественото вечеря.
  Интересен по темата
  Как да се готви грахова супа с копченностями - готвене рецепта
  Как да се готви грахова супа с копченностями - готвене рецепта
  Как да се готви грахова супа с пушена шунка? Искате да се научите как да готвя грахова супа с пушени меса, така че от него да се откъсне е
  Горещо месо в домашни условия
  Горещо месо в домашни условия
  Как да се готви шурпу в домашни условия: супа Изток Горещо месо - екзотични и необичайни източен супа, която може с лекота да се замени
  Как да се готви заливное от риба
  Как да се готви заливное от риба
  Начин на приготвяне отвор за вода от риба: красотата на масата Рибни заливное отдавна вече се превърна в традиционна закуска на нашите маси. Тя
  Как се готви супа от лук
  Как се готви супа от лук
  Как да се готви супа от лук: вкусни ястия от бюджета на продукти Тази супа "за бедните" е бил много разпространен още по времето на Древния
  Как се готви ориз, супа
  Как се готви ориз, супа
  Как се готви ориз, супа: за всяка възраст Вкусен ориз на avon малко се зареди стомаха, при това донесе много ползи на организма. Особено е
  Как да се готви бишбармак в домашни условия
  Как да се готви бишбармак в домашни условия
  Начин на приготвяне бишбармака: месо от Средна Азия Бишбармак - традиционно среднеазиатское ястие, много услуги, отговарящи и вкусно. Тази
  Пилаф от свинско месо: 5 рецепти
  Пилаф от свинско месо: 5 рецепти
  Рецепта за ориз от свинско месо: вкусни отклонение от традицията Пилаф от свинско месо в мультиварке. Рецепта за бързо приготвяне на пилаф.
  Как да готвя яхния от свинско месо: 3 рецепти
  Как да готвя яхния от свинско месо: 3 рецепти
  Яхния със свинско месо: задушено разнообразие от Яхния - това е универсално ястие, защото му да се готви почти с нищо. Свинско месо (и друго