Всичко от света на
модата
» » Колко красива вратовръзка, сменящи кърпичка

Колко красива вратовръзка, сменящи кърпичка

13-10-2014, 09:05
1414
0
За никого не е тайна, че шиен кърпичка вече доста отдавна се превърна в любимо женско украшение, което може не само да предпази от неприятни метеорологични условия, но и да се превърне в едно добро допълнение в солидно парче образа на модерната жена.
Колко красива вратовръзка, сменящи кърпичка

Широко разнообразие от модели и цветове на тези филтър аксесоари не престава да очарова с разнообразието си, а живи цветове и модели са способни да допълнят всеки най-строг костюм или вечерна рокля.
Колко красива вратовръзка, сменящи кърпичка

Всеки уважаващ себе си жена трябва да има в гардероба си няколко шарфиков с различни форми и размери, а също така и да знаете няколко начини, как можете да ги равенство шал за всеки ден, за да изглежда индивидуално, елегантната и дори загадъчно.

Между другото, ако да се обърнат към историята на шал на врата може да научите, че първоначално той е бил чисто мъжки аксесоар, който защити шията си от метеорологичните условия, и изобщо не е моден аксесоар.

Само Луи XIV въведе кърпичка в европейската мода, именно по негова заповед мъжете, които са имали благородни произход, длъжни са да носят шийни шалове. Именно тогава най-обикновена носна кърпа се превърна в лукс. Само с течение на времето кърпичка не е мигрирала и в женски разположение, където в продължение на много години, за да види най-различни начини за неговото носене.
Колко красива вратовръзка, сменящи кърпичка

Сега кърпичка не е лукс, но умело увити и подбран, е признак на добър вкус и чувство за стил. За да решат това, колко красива повязывать на шийката на носна кърпичка, която трябва да се обърне само за няколко минути на внимание, след като прочетете няколко актуални идеи, след това вие ще разберете, че за да бъде разнообразна и атрактивна просто и без ежедневно обновок.

Няколко препоръки • Ако сте украсили однотонную дрехи шейным шал, а след това той трябва да бъде в контрастен цвят. Това, например, се отнася еднакво turtlenecks, която винаги иска малко освежаване.

 • Ако във вашия начин (именно по дрехите) вече разполага с повече от три цвята, шал трябва да бъде същото, като един от тях.

 • Пъстри дрехи трябва да се комбинира с однотонным шал този цвят, който в нея е по-малко вероятно. Но ако дрехите не съдържа чертежи, а след това можете да изберете многоцветен шал.

 • Трябва да се вземат предвид кърпа, шал, защото едни и същи възли на различни тъкани изглеждат по различен начин. Тежки и дълги шалове, които се носят само с палта, сака и пуловери, а ето въздушни и тънки могат да се слее с леки дрехи.


 • Как да се носят женски маточната кърпичка?


  Европейският възел


  Родината на този метод - Франция, страна на блясък и мода. Но, колкото и да е странно, това е един от най-лесните, честите и практичните начини, която се отличава със стилен гъвкавост, както и немалка популярност. За да завърже шал по този начин, най-добре е да изберете топъл и дълъг шал обаче тя може да се прилага и към други материали, независимо от широк шал.
  Колко красива вратовръзка, сменящи кърпичка

  Шал трябва да се сгъва наполовина и се прехвърли през врата. От едната страна ще се окаже, че е нещо като примка, в която трябва да протегне другия край на шал, а след това издърпайте цялата конструкция по-близо към шията. Не забравяйте леко разпери себе си на възел, за да шал не изглеждаше скомкано.
  Колко красива вратовръзка, сменящи кърпичка

  Възел "аскот"


  Този вариант е подходящ за бизнес стил , което понякога е много желателно да се разрежда ноткой женственост. В това, което може да помогне на квадратен шал от лека тъкан. За тази цел сгънете квадратен шал по диагонал, получаване на триъгълник.
  Колко красива вратовръзка, сменящи кърпичка

  След това оборачиваем сгънати шал около врата си, оставяйки една върха напред, а острите краища на фабрика за врата. След това те трябва да бъдат кръстосани и се прехвърлят обратно през раменете напред. Шал стегна, а свободни края са завързани на възел, или, ако позволява на дължина, може да се направи малка, елегантна лък. Ето така, уложившись в минута, вие получавате изтънчен и изискан начин.

  Възел "Забрадка"


  Този вариант е много подходящ за спорт и ежедневна стил, често се използват за освежаване на едноцветни водолазок или джемперов. За неговото изпълнение е достатъчно да има малко на шийката на кърпичка, който е с триъгълна или квадратна форма.
  Колко красива вратовръзка, сменящи кърпичка

  Кърпичка се сгъва на триъгълник, ако той има квадратна форма, на основата на триъгълника (най-широка страна) е сведена до минимум в посока към противоположния край, се наслагва върху шията и предната част се закрепва лесно възел.

  Възел "Лък"


  По-добре да използвате дълъг и тесен шал на тъканите на белите дробове, но може да се използва и широк шал, просто трябва да се прибират тясна ивица. Хвърли шал на шията си така, че единият край беше по-дълъг от другия. От дълъг края трябва да се направи една линия, която се увива свободно с къс край.
  Колко красива вратовръзка, сменящи кърпичка

  За да лък не разваливался, него трябва да се затегне, просто продев кратко края възниква под линия през тесен възел.

  Начини за връзване на мъжки удар шал


  Мъж, който знае как и се радва на шейным шал, създава впечатлението, стилен и подреден млад мъж, който оценява естетика на външния вид. Много мъже предпочитат шийни шалове модерен галстукам, защото те имат свободен покрой, че не сдавливает врата.
  Освен това, на шийката на носна кърпичка не би се издигат пред очите му, ако е необходимо да се навеждате, например, за да завърже връзките на обувките. И, разбира се, на шийката на кърпата е в състояние да врат в нелетную време, а също може да се превърне в оригинален аксесоар .

  Възел "обикновен аскот"


  За този възел ще ви се наложи със средна дължина на шийката шал, краищата на който закидываются за врата, се припокриват и се извеждат напред. Единият край на шал, постави под друга, след което продевается през горловое пръстен.
  Колко красива вратовръзка, сменящи кърпичка

  Продетые завършва шал трябва да се разпространяват и в съответствие помежду си. Сгънати краища, за яка на ризата, както и получени възел се намира между двете не застегнутыми копчета на ризата си.

  Възел "класически калъф"


  За изпълнение на такъв вариант ще ви се наложи класически кърпичка-калъф или пластрон. Кърпичка закидывается на врата, два свободни края са разположени успоредно на гърдите, а след това кръстосани помежду си.
  В десния край се поставя на дъното на ляво, а след това огибает го отгоре, и отново полага за него. След това десния край продевается чрез горловое пръстен. Капан край шал се извършва чрез линия, а свободните краища на разглаживаются успоредни един на друг. Възел е готов, краищата на пластрона трябва да ям за жилетка.

  Важното е да не забравяме, че мъжки шал трябва да бъде правилно избран, той трябва да бъде в унисон с другите елементи на външния вид. Може да се постигне цвят перекликания с дрехи, или да играе на цялостната текстура или материала, които трябва да имат общи черти с други компоненти на целия образ.