Всичко от света на
модата
» » Crochet гамаши: красиво, стилно и топло

Crochet гамаши: красиво, стилно и топло

13-02-2015, 10:05
879
0
Crochet гамаши: красиво, стилно и топло

Студеното време на годината - това не е причина кутаться в топли, но не много атрактивни неща, които не ви отиват. Разбира се, здравето винаги трябва да стои на първо място, но и за външния си вид и не бива да се забравя. В бескрайнем света на съвременната мода да изберете такива дрехи и аксесоари, които ще съчетават в себе си и надеждна защита от атмосферни влияния, както и стилен облик.

Не е първата зима подред на върха на популярността crochet неща в селски стил. Освен това, не само традиционни шапки и шалове, но и гети, и митенки. Затопляне вас в студа, те придават на вашия начин на оригиналност и индивидуалност.

Най-модерните възли гамаши


 • С изготви текстурирани модел от кос. От обем, нито ще бъдат, толкова по мода. За по-топло време могат да се грижат ажурни аксесоари, които ще бъдат изглежда много нежно и придават на всяко едно момиче женственост. Единственият нюанс: тези модели са подходящи само за момичета с тънки крака. Ако това не е вашия коз, и ви хвърлят хайвера си полноваты, то не си струва да закупят такива гамаши, защото те ще създадат допълнителен обем.

 • С норвежки орнаменти. Прекрасни елени и снежинки, тик и диаманти ще красят краката, и привлече към него погледи на околните. За зимния период г. това е един от най-популярните модели, от него така и се носи топлината.

 • Многопластови варианти. Гледаше към тях, се създава впечатление, сякаш да носят веднага 2 двойки гетр: едни търсят от други. В действителност това е толкова готин трик, който позволява да се създаде толкова необичаен вид.

 • С допълнителен декор. В тенденцията различни метални детайли - ципове, копчета и дори шипове. Тези аксесоари ще изглеждат особено оригинално. • С какво се комбинират дамски гети ?

  Crochet гамаши - това е доста ексцентричен аксесоар, който може да украсите вас, както и, напротив, развали целия имидж. Така че стилисти препоръчват да се придържаме към някои правила. Най-добре е те да се комбинират със следните предмети гардероб:


 • младежка туника с дънки скинни или гамаши;

 • къса са били разкроена пола в стил ученички с плътни колготками;

 • кожа жилетка, поло, зауженные панталон или пола;

 • шорти с топ или блузкой в комбинация с лосинами или колготками; • От горната дреха е за предпочитане да изберете пуховик или нестрогое драповое палто . С елегантен кожата гамаши ще изглеждат не на място. Що се отнася до обувките, това е идеалният вариант е ботильоны или скъсяване на ботуши. Ако планирате да ги носите с туфлями, а след това изберете леки модели от тънки нишки. Също така на мода да се носят високи ботуши с широки голенищем, под който гамаши ще пикантен поглед. Така предлагат да носят този аксесоар през този сезон много от домовете на министерството на отбраната: Max Mara, Dolce & Gabbana, Michael Kors.Такава популярна днес демократична обувки, като ботуши или ботуши, отлично ще се слее с подобни аксесоари в селски стил.

  При избора си на двойки гетр обърнете внимание и на дължината. Ако вие не се смятате за идеална форма на вашите колене, не купувайте по-къси модели: те подчертават, налични недостатъци. Дългите гамаши, се считат за по-универсална, тъй като може да ги красиво присборить и по този начин да се съкрати, ако това е необходимо. Те позволяват решаване вече е на мястото, трябва ли отваряне на коляното, или затегнете ги по-високо, създавайки илюзията за сексуални ботфортов. Не се колебайте да експериментирате - това е най-правилният път за създаване на добър вид.

  Някои възли гамаши имат специална дупка за шипове. Това е удобно. Ако планира да ги носите с туфлями, ботильонами или сапожками с високи токчета, тогава предпочитам точно такива модели.
  Crochet гамаши: красиво, стилно и топло

  Crochet гамаши: красиво, стилно и топло

  Crochet гамаши: красиво, стилно и топло

  Crochet гамаши: красиво, стилно и топло

  Crochet гамаши: красиво, стилно и топло

  Crochet гамаши: красиво, стилно и топло

  Crochet гамаши: красиво, стилно и топло

  Crochet гамаши: красиво, стилно и топло

  Crochet гамаши: красиво, стилно и топло
  Интересен по темата
  Crochet неща
  Crochet неща
  Crochet неща са изключително топли, меки и стилни. И, което е важно, те са доста разнообразни и различни в своите модели, игри, материали, видове
  Красиви възли неща
  Красиви възли неща
  Възли със собствените си ръце красиви неща неприменно ще красят някое момиче. Но дори ако една жена не се занимава с ръкоделието, тогава на помощ й
  Модели възли спици
  Модели възли спици
  Crochet неща със сигурност ще се намери в гардероба на всяко момиче. Те могат да бъдат създадени от най-различни прежди - меланжевой, мохера или
  Модели на трикотажни спици, жилетки
  Модели на трикотажни спици, жилетки
  Жилетка е като допълнителен аксесоар, който допринася многослойность и постоянна жар в облеклото. Има много различни модели жилетки, които
  Зимните туники
  Зимните туники
  Зимните туники са способни да станат основа за множество изображения. Не са лишени от женственост и сексуалност, те са при правилния избор на модел и