Всичко от света на
модата

Блузи от коприна

13-02-2015, 10:56
2137
0
Блузи от коприна

Блузи от коприна, както и много предмети от гардероба на жените, дошли от моделите мъжки дрехи. По-рано те са били предназначени за солидни делови мъже, които имат висок социален статус и материално положение. С течение на времето дизайнери добавка мъжки модели копринени блузи с нежни рюшами и накъдрен, приталенным силует, с дълбоко изрязано деколте и друго момиче интериор, като по този начин превръща този елегантен дреха в женския. Днес блузи от естествена коприна почти задължителен елемент в гардероба на всяка модата. Красива коприна блуза може да се комбинира както с делови дрехи, така и вечерен стил . И блузи от коприна отлично се вписват в ежедневния лук. Така че това леко облекло все по-често стилисти отнасят към политики, планове и базовия гардероб.

Фасоны блузите от естествена коприна


Най-красивите блузками от коприна, се считат за по-дълги туники. Това се дължи на факта, че една копринена дреха по себе си е много женствен и изискан, но като туника той прави основен акцент в горната част на изображението. Освен това, копринени туники подчертават изящность и лесен чар.
Най-удобни се смятат за копринени ризи. Много от бизнес-дама използват този стил блузите от естествена коприна в своя бизнес стил, като по този начин съчетава удобство, женственост и красота.
Най-младежките фасоном се считат за копринени елеци или безрукавки. Такива модели на дизайнери украсяват с интересна декорация във формата на бантиков, рюшей или нестандартни яка. А в комбинация с богата принтом такава блуза от коприна освежи имиджа си и подчертае младостта.

Модерен цвят за блузите от естествена коприна


Днес стилисти препоръчват да се даде предимство на ярък цветен решения при избора на блузы от коприна. Наситен синьо, червено, лилаво, зелено на цвят ще станат най-добрият начин да направят образ необичаен и оригинален. А ето любительницам щампи стилисти предлагат и да избират модели, успокояващи нюанси, които подчертават красива фигура.
Блузи от коприна

Блузи от коприна

Блузи от коприна

Блузи от коприна

Блузи от коприна

Блузи от коприна

Блузи от коприна

Блузи от коприна

Блузи от коприна
Интересен по темата
Кожени яке
Кожени яке
В арсенала на всяка мода има много стилни неща, сред които задължително да има място за изделия от кожа. Последните няколко сезона помнят изобилие от
Вязаный яке в стил Шанел
Вязаный яке в стил Шанел
В комбинация с всички дрехи, елегантен и винаги модерен яке в стил Шанел прави своя обладательницу изискана и елегантна, които работят за имиджа си.
Женския делови костюм
Женския делови костюм
Строг бизнес костюм - това е съществена подробност всяка бизнес дама. Днес можете да избирате от елегантните юбочных или практичните брючных костюми.
Гащеризон от коприна
Гащеризон от коприна
Гащеризон все още не са придобили популярност сред нашите соотечественниц, въпреки че е стилен, удобен и практичен за дрехи. Въпреки това, ако искате
Пролетно облекло
Пролетно облекло
Известните дизайнери все повече се стремят подчертават сексуалността и нежността на женската фигура, при това точно отразяват неговото вътрешно
Дамски рокли и костюми
Дамски рокли и костюми
Дамски рокли и костюми, със сигурност ще се намери в гардероба на всяка дама. Те могат да се различават техните материали, фасонами, предназначение.
Гардероб за момичета
Гардероб за момичета
Размер гардероб за момичета, преди всичко, трябва да се спре върху основните неща, които са неговата основа. Именно те се носят почти през цялото