Всичко от света на
модата

Топ с баской

13-02-2015, 11:31
631
0
Топ с баской

Топ с баской - неразделна част от гардероба на жените, които искат да подчертават талията и придават дефицит на обема на бедрата.
Първоначално баска е считан за елемент на традиционната носия на баските, живеещи в северната част на Испания. Световна известност широка яка, която се зашива на линията на талията, спечели благодарение на данъчните складове дв, бр известния дизайнер Кристобаля Баленсиага. След това и самият Christian Dior по достойнство оценени толкова многофункционален елемент. Днес изделия с баской се намират почти на всички одитни и се радват на невиждана популярност сред прекрасната половина на човечеството.
Ще се спрем по-подробно на модерните женски върхове с баской и помислете, с какво се комбинират и на кого изобщо е подходящ тази палав оборочка.

С какво се носят нагоре с баской?


Сред разнообразието от модели и цветове, иска да подчертае именно бял и черен топ с баской, като нещо, което е наистина универсална и женствена. Дискретен и изискан начин да се провали, ако се носят бял топ с баской с тъмна класическа пола-молив или тесни панталони, разбира се, не забравяйки при това за ток. Уникално приоритет при пълни момичета, черен топ с баской, който визуално стройнит не само благодарение на конструктивен елемент, но и цвят. Тези продукти се съчетават добре с едноцветните тесни панталони или дънки.
Заслужава да се отбележи, че да се постигне напълно различен ефект може да бъде с помощта на най-баските, която може да е пищна или гладка, многопластова и дълга.
В зависимост от физика, може да избере:

 • прекрасна баску, разположено под гърдите, за да се скрие говорител на корема;

 • дълга баску за визуално намаляване на бедрата;

 • многослойна пухкава баску на кръста, ако трябва да се направи бедрата по-обемисти.


 • Също така, избирайки топ с дръзки и палава оборкой, по-добре да се откаже от буйни поли и широки панталони. Това правило се отнася за абсолютно всички модата, независимо от вида на фигура и растеж.
  Топ с баской

  Топ с баской

  Топ с баской

  Топ с баской

  Топ с баской

  Топ с баской

  Топ с баской

  Топ с баской

  Топ с баской
  Интересен по темата
  Сако без ръкави
  Сако без ръкави
  Ако ви е необходим строг начин, не е лишен от удар, женственост и елегантност, а след това дополните стилната жакетом без ръкави. Минимални
  Дамски сака под дънки
  Дамски сака под дънки
  Дънки и сако - основни елементи от гардероба, но първоначално предназначавшиеся за напълно противоположни стилове. Днес на мода е не само позволява,
  Летни костюми за пълни жени
  Летни костюми за пълни жени
  С настъпването на страстен време на годината пышнотелым на дамите предстои избор на съответния този сезон костюм за офиса, освобождаването или
  Дълга жилетка
  Дълга жилетка
  Дълги жилетки отново в движение и много марки се произвеждат най-голямо разнообразие на модели на тези облекла - кожени, плетени калъф, тъканни и