Всичко от света на
модата
» » Черна рокля с дантела

Черна рокля с дантела

16-02-2015, 08:31
4019
0
Черна рокля с дантела

Много дизайнери избират дантела като основа за своите колекции, създаване на наистина шедевральные вечерни рокли. Особено стилно и елегантно изглежда черна рокля с дантела - подобни модели не напусне модните подиуми никога.

Вечерна черна рокля с дантела


В колекциите на известни дизайнери, като Elie Saab, Rоberto Cavаlli, На, Oscаr de la Renta , Lоuis Vuittоn тази година са се появили нови модельки с класически кроем и видни поздрави от ретро-стил.
Жена в дълга черна рокля с дантела винаги изглежда просто зашеметяващо. Особено, ако си позволите да експериментирате с подробности и да се избере модел с кръгло деколте отпред и отворен гръб. Страхотно изглеждат рокли с къса основата-футляром и дълъг полу-прозрачна завързана подолом в пода.

Черна рокля за коктейл с дантела


Този тип рокли предполага по-кратък приятелка. Но, въпреки това, такива костюми изглеждат страхотно, облегая точеную фигура и ще си притежател на допълнителен чар и увереност.
Черно коктейл рокля от дантела идеален за начина на кокетки. Играе с фасонами, може да постигне различни ефекти. На мода днес като дебнещ, така и буйни дантелени рокли за коктейли. При това облекло може да има напомпаната, така и, обратно, заниженную на талията. А най-популярни модели в стил 50-те - с подчертана талия и пищна пола.

Черна рокля с бяла дантела


Играейки с дантела, можете да изберете черни рокли с инкрустации други цветове. Например, много елегантно изглеждат бели вложки от дантела и тънки дантелени бретельки.
Рокля, приличащ на красива бяла дантела, чрез този контраст, изглежда много изящно. Него може безопасно да се облича в скъпи техники и церемониални събития. Въпреки че има и модели и разполага с изключително модерен кроем, които са подходящи дори и за офис.

Черна рокля с дантела - да се научим да изберат правилно


Без съмнение, дантела може да украсите на абсолютно всеки тип на фигури, и все пак за тези, които не може да се похвали с идеални параметри, по-добре внимателно да се подхожда към такива платьям. Те по-добре да изберете модел с нотки на дантела - с отделни акценти и детайли от него. Той е в състояние да добавите обем е малък в гърдите и визуално да направите бедрата става по-сложен.
По този начин, винаги можете да балансира фигурата. Но никога носете рокли, в които дантелени вложки, разположени точно на най-насипни вашите части, например - ако имате пълните ръце, за дантелен ръкавите по-добре да забравите.
Ами, тъй като имате достатъчно късмет, за да бъде спечелила красива фигура, можете спокойно да се закутываться в дантела от главата до петите.
Черна рокля с дантела

Черна рокля с дантела

Черна рокля с дантела

Черна рокля с дантела

Черна рокля с дантела

Черна рокля с дантела

Черна рокля с дантела

Черна рокля с дантела

Черна рокля с дантела
Интересен по темата
Синьо бельо рокля
Синьо бельо рокля
В следващия сезон синият цвят се смята за един от най-модерните, така че синьото бельо рокля - това е една подробност гардероба си, която ще ви
Рокля
Рокля "Джовани"
Елегантните модели на рокли от Джовани позволяват на всяко момиче подчертае индивидуалността, откривайки в себе си нови измерения на женствеността.
Рокля с отворен гръб
Рокля с отворен гръб
Разкритие на определена част от тялото с цел повишаване на вниманието към собствената си персона - мощни оръжия, които активно ползват момичета,
Вечерни рокли за пълни
Вечерни рокли за пълни
Изглежда луксозно, привлекателно и съблазнително, е възможно и при наличието на излишните килограми. Основната задача на пълна жените се крие в
Черна дамска риза
Черна дамска риза
Черна дамска риза е модерен и елегантен дрехи. Тя дава възможност за визуално коригира фигурата си и да създадете множество интересни образи. За
Дантелени ризи
Дантелени ризи
Тениски от дантела тъкани са идеални както за ежедневна гардероба си, така и за елегантно вечерно стил. Това е един от малкото елементи в облеклото,
Дамски рокли от Беларус
Дамски рокли от Беларус
Рокли руски марки са пришити от качествени материи и се отличават с прекрасно кроем и огромно разнообразие от модели. Сред рокли от Беларус абсолютно
Красиви вечерни рокли за пълни момичета и жени (17 снимки)
Красиви вечерни рокли за пълни момичета и жени (17 снимки)
Извита форма - това не е извинение да не ходят на важно събитие или, посещавайки ги, носят широки безформени неща. Дори момичето с апетитна фигура