Всичко от света на
модата

Дълго бежевое рокля

17-02-2015, 15:05
799
0
Дълго бежевое рокля

Пудровые, телесни, кремаво, златисто, айвори - всички нюанси на бежово цвят сега на върха на популярността. В тях има елегантност, тържественост, благородство и чар. Този цвят днес наричат "вторият черно" за вечерно облекло. Особено шик изглежда дълго бежевое рокля или макси.

Тайната бежов рокли в пода



Сянката на практика се слива с кожата, влиза с нея в невероятна игра, когато не е ясно къде свършва тялото и започва облекло - именно това придава на образа забулени соблазнительности и сдържана сексуалност. Искам да разглежда, в което е облечена красива жена, и облечена ли е тя изобщо.

Предимства бежови рокли в пода




 • Те са подходящи за всяко време на годината и не излизат от мода, редовно се появяват на световните подиуми и червените пътеки също.

 • Подходящи за жени с всякакъв оттенък на кожата. Важното е да се намери подходящия тон, за да е изгодно да се подчертае красив бронзов тен или аристократическую бледност.

 • Еднакво добре изглеждат и на блондинках, и на брюнетках, и на шатенках.

 • Те могат да бъдат всякакви стилове - широки, стегнати, напълно затворени или декольтированные, и така дават възможност на дизайнерите да покажат своите творчески способности, а жените - скриване на възможни пропуски на фигурата. Бежевое рокля в пода може да е с дълъг ръкав или с къс, а може да бъде и с отворени рамене, ако една дама има красива линия на раменете. А с помощта на изкусни драперии и игра на светлина и сянка може да прикрият излишните сантиметри и придават обем там, където той е необходим.

 • Се комбинират с много неща: якета, болеро, аксесоари, туфлями и устойчивост на скалите, тъй като бежово - това е една от най-разнообразни цветя, които отлично се съчетава с други нюанси.

 • Те не ограничават жена в избора на бижута: било то злато или сребро, както и висококачествена бижута - всичко това ще бъде завършен ансамбъл с избрания от вас дрехи почивка.






 • Дълго бежевое рокля

  Дълго бежевое рокля

  Дълго бежевое рокля

  Дълго бежевое рокля

  Дълго бежевое рокля

  Дълго бежевое рокля

  Дълго бежевое рокля

  Дълго бежевое рокля

  Дълго бежевое рокля
  Интересен по темата
  Червената рокля на пода
  Червената рокля на пода
  Червената рокля на пода изглежда изключително елегантно, стилно и спокойно. В допълнение, този цвят е универсален и се отнася за абсолютно всички.
  Бежевое рокля
  Бежевое рокля
  Това лято жените избират приглушени, пастелни цветове. Те създават деликатен начин, правят го чисто и извисено. Сред всички цветя е да се осигури
  Дълго леопардовое рокля
  Дълго леопардовое рокля
  Дълго леопардовое рокля - това е модерен и изключителен нещо, която също помага да скриете недостатъците на фигурата. Как да създадете стилен и
  Дълго трикотажное рокля
  Дълго трикотажное рокля
  Дълго трикотажное рокля ще се превърне в чудесен избор, ако желаете да подчертае вашата женственост и съблазнителни форми - в нея цифрата изглежда
  Атласное рокля в пода
  Атласное рокля в пода
  Дълга рокля от благородна луксозен сатен разкрасяване вас на всяко събитие, било то за една вечер на излизане в светлина или на разходка из града.
  Лиловое рокля
  Лиловое рокля
  Рокля лилаво цветовете украсяват всяко събитие - независимо дали за бизнес среща или празнична вечеря. Тя изглежда много женствена, нежна и
  Фасоны женски рокли
  Фасоны женски рокли
  От правилно избрания фасона в по-голямата си част зависи как ще изглежда на една жена надетое рокля. В края на краищата, точно стил е в състояние да
  Черна мини рокля
  Черна мини рокля
  Черна мини-рокля - това е мачта хев гардероба на всички дами. Има много варианти за неговото изпълнение, така че всяка жена в зависимост от типа на