Всичко от света на
модата

Поли за тийнейджъри

18-02-2015, 07:17
1047
0
Поли за тийнейджъри

Поли за юноши представляват класически или традиционни модели с известна изображения под формата на ярки цветове и елементи, които ще привлече вниманието. Дизайнери създават младежки поли от различни материи, като експериментира с комбинации; красят модели неординарными елементи, за да спечели по-широка публика. Така на пазара се появява голям брой различни модели, сред които достатъчно много достойни за внимание.
Модели прагове
Днес в тенденция модни детайли от миналото. Това е тенденция се отразява и на младежката мода затова най-стилната сред най-популярните прагове за старшеклассниц се счита за къси деним пола с ожулвания или "варенка". Основният декор за тях са кристали, бродерии от цветни нишки и къдрава редици. Те могат да бъдат с различна дължина:

 • до коляното;

 • до средата на бедрото;

 • супер-мини, които си приличат с дължина широк колан. Но на такива, за щастие, се решават не всички млади дами.


 • На второ място по популярност може да се раздаде дълъг юбкам, близо до "възрастни" модели. Модели на пода - това е един прекрасен ден за ден вариант, при това те се съчетават с топами и футболками, които така обича младите хора.
  Най-екстравагантна опция за момичета, се считат за буйни поли. Те са пришити от леки материи, а гордостта се постига за сметка на това, че материалът е сгънат в рамките на 7-10 слоеве. Буйни поли - това е по-скоро атрибут вечерта стил, а не ежедневна. При това, те еднакво добре се съчетават с майками и блузами. Тази гъвкавост е присъща молодежному гардероб.
  Често възрастните размишлявам над това, защо младите момичета носят къси или екстравагантни поли? В края на краищата, понякога те крият ги юношескую естествената красота. Но всеки представител на женския пол, дори и съвсем малка иска да изглежда женствена и красива, затова младите хора избира красиви модни поли.
  Поли за тийнейджъри

  Поли за тийнейджъри

  Поли за тийнейджъри

  Поли за тийнейджъри

  Поли за тийнейджъри

  Поли за тийнейджъри

  Поли за тийнейджъри

  Поли за тийнейджъри

  Поли за тийнейджъри
  Интересен по темата
  Гипюровая пола
  Гипюровая пола
  Модерен, актуален и много интересно нещо - това е гипюровая пола. С какво го комбинирате и кои модели най-търсената днес? Прочетете нашата статия.
  Фасоны летни поли
  Фасоны летни поли
  Лятна пола от леки материали - незаменим атрибут в гардероба на всяка жена в страстен период. Миди, макси и мини изберете по ваш вкус! Повече за
  Пола от лен
  Пола от лен
  Пола от лен за лятото са много популярни, защото са зашити те са от натурален, лек материал, който не витае в жегата и позволява на кожата да диша.
  Буйни поли за момичета
  Буйни поли за момичета
  За момичета пищната пола - това е истинско бижу и must have в гардероба си. Тя ще акцентират младост и свежест на всеки лек създаване. За това, на
  Модели на класически прагове
  Модели на класически прагове
  Класически поли са доста популярни в официално-деловия стил на дамско облекло. Кои модели и разновидности на тези прагове има и какви са
  Младежки поли
  Младежки поли
  Поли със сигурност ще се намери в гардероба на всяко момиче. Те са женствени и винаги стилни. Какви модели на популярни през този сезон на младежите?
  Къса шифоновые поли
  Къса шифоновые поли
  Шифоновая пола - това е избор номер едно за страстен лятото. Тази тъкан отлично пропуска въздух, приятна на темата и изглежда елегантно и закачливо.
  Къси, буйни поли
  Къси, буйни поли
  Пищната пола изглежда общо тегловно съдържание на кости, закачливо и доста привлекателно. Тя е много отива молоденьким момичета крехко телосложение и
  Много къси поли
  Много къси поли
  Не забравяйте, че къса пола - това не винаги е предизвикателно, тя може да бъде съблазнителна и секси. Има много разновидности на този обект