Всичко от света на
модата

Пола-лале

18-02-2015, 07:23
947
0
href="/sites/default/files/dalia/yubka_tyulpan_1.jpg">
Пола-лале

Женствена и романтична пола-лале, ето вече няколко години в списъка на най-популярните стилове. И като се установи, модни ревюта, есен-зима 2015 г., тя все още ще бъде в тенденция. В колекциите на Daks, Iceberg, Altuzarra, Sportmax са представени луксозни поли-лалета от най-различни тъкани. Но. както показва обща тенденция, на мода ще бъде дълга пола лале, която се затваря коляното или се издига само малко по-горе него. Най-често такъв стил се използва за ретро-стилове, тъй като формата на лале - това не е нищо друго, освен като знак на почит към стила на шейсетте, който днес отново е много актуален.

Офис мода

Офис стил не е толкова лесно да се разнообрази, тъй като тук са много строги правила, които не позволяват фривольности в облеклото. Но ето черна пола-лале здраво влезе в час мода. Офис дължина на полата, като правило, до коляното или малко над него, ако едно момиче е дребен на ръст. Често могат да се срещнат пола-лале с висока талия, но такава пола прекрасно само по високите снажен момичета, а на пълна фигура, тя изглежда абсурдно.

Съчетавате модела поли могат да бъдат с жилетки, къси якета тесни блузами или топами. Единственото нещо, с което да носи пола-лале, не трябва, това дълги сака, пуловери, или жилетки до бедрата, като в този случай се губи форма силует.

Къса пола-лале - символ на лятотоВ летните колекции на дизайнери разнообразие от поли лале е просто поразителен. В колекциите на Roberto Cavalli е дълга макси полата-лале от белите дробове струящихся тъкани. Колекция на Валентино представи червената пола-лале, тъй като червеният цвят е брендовым за тази модна къща. Карл Лагерфелд за пореден колекцията на Chanel предложи модницам къса пола-лале с аромат, напомнящ индийски дрехи. А ето Moschino смятат, че през лятото си струва да се носят пухкава пола-лале.

Репутацията на тези марки отдавна е безспорен, което означава, че в този сезон на полата-лале модна във всичките си образи, а нейното изобилие в колекциите облекла говори за популярността на този фасона. Леки тъкани, пъстри рисунки и ексцентричен приятелка - това е чудесно решение гардероба си за лятото. Изглеждат красиви пола-лале, с джобове, които добавят няколко сантиметра от обема.

За летните модели дизайнери се опитват да вземете не само красиви неща, но и удобни. Например, пола-лале на еластична лента - това е една чудесна ежедневно облекло, в който лесно и комфортно.

За кого е подходяща пола-лале?Необичаен приятелка поли далеч не всеки е подходящ, така че вземете дължина и прическа трябва внимателно и задълбочено.

 • Висок тънък момичета трябва да изберете дължина на полата до коляното, а на момичетата дребен на ръст човек може да избере дължина по-къси.

 • Пола-лале за пълни момичета може да играе двойна роля. При правилно подобранном верхе тя ще ви помогне да скриете няколко излишни килограми в областта на бедрата, но в същото време, ако погрешно изберете дължината на полата, този стил може обратното да направи силуетът на още по-грузным.

 • Молоденьким и тонконогим момичета не трябва да е твърде къса многослойни фасоны, които може да изглеждат безформен чувал, а ето деним пола-лале, която благодарение на твърдостта тъкан ще запази формата, изгодно подчертае юношескую лекота. • Незыблемым правило на този фасона поли е модельная обувки на токчета. И колкото е по-дълга пола, толкова по-висока трябва да е петата. А ако едно момиче е дребен на ръст, тъй обувки на токчета просто задължителен детайл на изображението. Но дори и високи стройни момичета, които не могат да си позволят балет апартаменти в съчетание с по фасоном, тъй като пола-лале кара да се обърне внимание на женските крака, а още толкова изгодно да ги подчертава, като не обувки с високи токчета.
  Пола-лале

  Пола-лале

  Пола-лале

  Пола-лале

  Пола-лале

  Пола-лале

  Пола-лале

  Пола-лале

  Пола-лале
  Интересен по темата
  Пола с мирис на
  Пола с мирис на
  Пола с мирис - това е модерно и е много интересно нещо. Днес има много модели на тази информация гардероб. Така че определено си заслужава да се
  Коралови пола
  Коралови пола
  Това лято е особено на почит струящиеся коралови поли, които са в състояние да създадат на своята любовница романтичен и спокоен начин. Независимо
  Пола с флорални принтом
  Пола с флорални принтом
  Пола на цветчета изглежда много сладък и романтичен. Тя ще донесе във вашия начин на усещане за невинност и нежност. Нека разгледаме основните фасоны
  Пола-звънец с висока талия
  Пола-звънец с висока талия
  Висока талия - това е чудесен начин за визуално правят фигурата по-тънък и изтегля. А в съчетание с пола-звън вие все още ще можете да решите много
  Пищната пола с висока талия
  Пищната пола с висока талия
  Пищната пола с висока талия влезе в модата преди няколко години и оттогава редовно се появява на модерните модни дизайнери от цял свят.
  Буйни поли с висока талия
  Буйни поли с висока талия
  Пищната пола с висока талия може да се превърне в истинска благодат за всяка мода. Този модел определено визуално стройнит, а в зависимост от
  Рокля с пола-лале
  Рокля с пола-лале
  Рокля с пола лале изглежда много изящно и елегантно. Но поради характеристиките си размери, подходящи то далеч не е всичко. Как правилно вземете този
  Рокля лале
  Рокля лале
  Рокля-лале - това облекло е доста интересно и необичайно фасона, пола, което прилича на розова пъпка на това цвете. Обикновено дължината му като