Всичко от света на
модата

Фасоны летни поли

18-02-2015, 08:29
1164
0
Фасоны летни поли

Летни поли хвана не само ярки цветове, но и фасонами: днес на мода демократична, и не се възползват от това е просто невъзможно, защото сега може да се облечете като тесни мини, така и на прекрасната макси: дори е трудно да си представим на пръв поглед, колко различни образи могат да се реализират, като се носи такава модни това лято нещо като пола.

Модели на летни полиТака че, условно летни поли могат да бъдат разделени на три категории, в зависимост от продължителността на:

 • Кратко.

 • Midi.

 • Дълги. • Къси поли са идеални за момичета, снажен, с дълги и красиви крака. Миди дължина е подходящ за тези, които имат висок ръст и средно телосложение. Дълги поли подчертават крехкостта на нечестивите и ниски момичета, а също и статность високи и пълни: може да се каже, че полата в настилка е подходяща за всички, без изключение, независимо от ръста и вида на фигура.

  Къси летни поли  Лятна пола с мирис, със сигурност може да бъде не само на кратко: има и дълги модели с миризмата, но эффектнее само изглеждат точно къси поли с подобни кроем. Миризмата може да бъде кръгла или представлява равна линия. Сега миризмата е подходяща за поли с различна дължина, където в предната част те представляват мини, а зад гърба постепенно се удължават.
  И къси летни поли могат да бъдат буйни, и в този случай те имат широк ярък колан подчертава талията.
  Фасоны летни поли

  Фасоны летни поли

  Фасоны летни поли


  Дълги летни поли  Лятна макси полата може да се прави и имат дълъг разрез с миризмата. Като цяло, тези поли са с цветен принт, който прави пола с откровен намаляване на по-скромен.
  Летни буйни поли слънце днес не по-малко значение, особено в однотонном цвят. Като правило, това са летни шифоновые поли, които много добре се развиват в посока на вятъра.
  Фасоны летни поли

  Фасоны летни поли

  Фасоны летни поли


  Летни поли midi  Летни поли с дължина на midi най-често са или А-силует, или слънце. Интересни модели от плат деним, които по цялата си дължина са на копчета. Тъй като дължината на миди е много близо до ретро стил, а след това и разпечатки на тези прагове съответния: цветя, широка клетка, грах.
  Фасоны летни поли

  Фасоны летни поли

  Фасоны летни поли
  Интересен по темата
  Летни поли в пода
  Летни поли в пода
  Лятна пола в пода лека и въздушна. Тя дава образ на женственост и романтичностью, и освен това, тя остава на мода вече в продължение на няколко
  Crochet летни поли
  Crochet летни поли
  Crochet летни поли в зависимост от техния стил могат да бъдат предназначени за градски разходки или за носене на плажа. Как да изберем
  Шифоновые поли в пода
  Шифоновые поли в пода
  Дългата шифоновая полата е идеален вариант за жени, които искат да останат леко загадъчна. Какви модели и цветове от прагове от тази тъкан е
  Летни поли за пълен
  Летни поли за пълен
  Известно е, че жените с нестандартни фигури вземете дрехите, не е толкова просто. Това се отнася и до тънка, но в по-голяма степен - до пълна жени.
  Красивите поли
  Красивите поли
  Вземете полата на всяка жена се случва лесно. А ако задачата е да се намери още и красива пола, брашно избор могат да намерят за вас в задънена
  Офис поли
  Офис поли
  Бране на пола в офиса ръководи трябва да бъде не само на вкус, функции, форми и предпочитания, но и дрес-код на вашата организация. От нашата статия
  Младежки поли
  Младежки поли
  Поли със сигурност ще се намери в гардероба на всяко момиче. Те са женствени и винаги стилни. Какви модели на популярни през този сезон на младежите?
  Къса шифоновые поли
  Къса шифоновые поли
  Шифоновая пола - това е избор номер едно за страстен лятото. Тази тъкан отлично пропуска въздух, приятна на темата и изглежда елегантно и закачливо.
  Къси, буйни поли
  Къси, буйни поли
  Пищната пола изглежда общо тегловно съдържание на кости, закачливо и доста привлекателно. Тя е много отива молоденьким момичета крехко телосложение и