Всичко от света на
модата

Дънки с дупки

18-02-2015, 11:56
1236
0
Дънки с дупки

Дънки с дупки - това е важен елемент на стил гръндж, която не признава никакъв авторитет. Ще ви струва да направите малка дупка на роклята или на любимата си блуза, и им веднага трябва да се явя в ремонт или да изхвърлите. Дънки не се сервират това правило. Днес дупка в дънки - това не са несъвместими табулации с живота травма, а началото на нова модна историята на неща. Тези, които не симпатизират на рваным джинсам, може да ги носят по време на прибиране на реколтата или при напускане на природата.

История на нещата: дамски дънки с дупкиПървите пропускащи дънки са се появили през 80-те години. Това е епохата на протест, изява и бунтарского настроение.

Предимно такива панталони, носени от пънкари. Никой не е правил специални чист отвори, а марки дори не се опита да се пресъздаде ефекта на естествената чехъл. Скъсани дупка се появи след дълго носене и събирания в дворовете на китара.

В днешно време "рванки" станаха актуална тенденция, на която не отдава позиции в продължение на много години. Дънки присъстват в летните и зимните колекции на дизайнерите и хората са съгласни да плащам за няколко "поношенных" дънки доста пари. Най-интересните модели са представени в колекциите на Phillip Лим, Marc Jacobs, Rag & Bone, Balmain, "Гучи", Levi ' s, Diesel и Lee Jeans. Дизайнери украсяват дънки големи и малки дупки, ожулвания, дълго вываривают панталони, в резултат на което се получава естествен ефект состаренной неща. За да добавите елемент на блясък, джинси с дупки украсена с дантела, стазами и веригата.

Тези, който не иска да плаща за маркови панталони, могат да направят дупка себе си. За тази цел трябва да се запасите с ножица или нож, шкурка, плетене на една кука за выдергивания на конеца и, разбира се, търпение. Най-важното условие при производството на ефекта на амортизираната изглежда - да не се прекалява с дупки и ожулвания. За начало може да се направи дупка в дънки на коляно, а после, наловчившись, добавете няколко scuffs.

Модни дънки с дупки: с какво се носи?Пропускащи дамски дънки комбинирани с много елементи на дрехи и внасят в всеки комплект страхотна нотка на небрежност. Най-важното правило, което трябва да следвате при създаването на хармоничен начин с това нещо: колкото повече дупки и прорезей дънки, толкова лаконичнее трябва да бъде надмощие облекло. Има и редица неща, с които модни пропускащи дънки се съчетават най-добре.


 • Якета. Добре са подходящи за всекидневна употреба. За създаване на образа в стил рок примерьте комплект от яке с шипове и клепками и черни дънки с дупки. Комплектът може да се допълни ассиметричной майкой и обувки на ниско движение. За създаване на по-спокоен начин на използвайте черен/кафяв яке от гладка кожа и лаконичен дънки с тесни дупки на коленете.

 • Сака. Примерьте яке с интересни ревери, декоративни джобове, цветни кристали или по-къси ръкави. Данни качества ще придадат на продукт на същата расслабленность, която е необходима за хармонично съчетаване със самостоятелен санитарен дънки.

 • Тениски. Тук имате два начина за създаване на смел младежки образ, рушащий всички правила и основи, или да следват съветите на стилисти и играят по правилата. Ако сте решили да отидете за първи път, а след това смело носете ярки тениски с щампи, стазами и дори дупки. Ако ви е важно да изглеждат мода, а след това използвайте обикновен върховете, без излишна декорация.

 • Аксесоари. В случая с дырявыми дънки ви се предоставя пълна свобода на действие. Да завърши образ, използвайте шалове, колани и снуды. Особено ефектно ще изглеждат hand-made бижута. Краката може да се обуть в кецове и балет апартаменти (дневен вариант) или дамски лоферы и обувки-лодки (вечерен вариант). • Избор на дънки с дупки, задължително имайте предвид особеностите на фигурата си, защото не винаги се вписва всичко, което е на мода. Момичета с пълни бедра са подходящи преки тъмни дънки с една-две дупки. Да експериментирате с бели дънки с дупки по-добре да не е необходимо, тъй като те ще увеличат бедрата. Худышкам също са подходящи дънки скинни с големи прорези на колене и светли джинси с дупки.
  Дънки с дупки

  Дънки с дупки

  Дънки с дупки

  Дънки с дупки

  Дънки с дупки

  Дънки с дупки

  Дънки с дупки

  Дънки с дупки

  Дънки с дупки
  Интересен по темата
  Панталони за жените
  Панталони за жените
  Благодарение на данъчните складове дв, бр съвременни дизайнери, е хармонично, стилно и красиво, днес може да изглежда не само стройни момичета, но и
  Бели дънки
  Бели дънки
  Дънки с бял цвят изглеждат нетривиально, свежо и прекрасно се съчетават с много неща. Където и да ги обличат, с какво да комбинирам и как да изберем?
  Дамски зауженные дънки
  Дамски зауженные дънки
  Зауженные дънки - независимо дали това е супер-секси скинни или по-скромни дудочки днес в тенденция. От нашия нов материал ще научите за това как да
  Тъмно сини дънки
  Тъмно сини дънки
  Дънки в тъмно син цвят - това е класически вариант за тяхното изпълнение. Тесни, преки или фасона клеш, те със сигурност трябва да намери своето
  Светли дамски дънки
  Светли дамски дънки
  Светли дънки, допринасят за разнообразието в традиционните колекции тъмно сини модели. Те се предлагат в най-различни цветове и са подходящи за
  Летни дънки за жени
  Летни дънки за жени
  Ако сте ярая почитател удобни и практични дънки и не искате да се раздели с тях дори и в летните жеги, тогава за вас има изход. Дизайнерите предлагат
  Подвернутые дънки
  Подвернутые дънки
  Дънки с подворотом сега е много популярен. Въпреки това, подворачивать не може всички модели, да, и това трябва да е правилно. За него и за това, с
  Скъсани дънки
  Скъсани дънки
  Скъсани дънки са по-подходящи за пролетта и лятото, но през есента и зимата също може да се използва в своите рокли за партита, излизания, на клуб,
  Как красиво се скъса дънки?
  Как красиво се скъса дънки?
  Като стилен и модерен чехъл, вие лесно дайте на старите джинсам нова, по-ярък живот. Как красиво се скъса дънки, ние ще покажем в майсторски клас.