Всичко от света на
модата

Ботфорты на ток

19-02-2015, 10:15
601
0
Ботфорты на ток

Истински интерес и неясни асоциации предизвикват модни и красиви ботфорты на ток при модерните жени. И това е съвсем естествено, като се има предвид факта, че преди да се заселят в женски гардеробах, най- високи ботуши "измина дълъг и трънлив път" в най-нито има реален смисъл. Тъй като първоначално ботфорты, разбира се, на ниско движение, отшивались единствено за обикновените войници, служили им надеждна защита в бойни битки. И само след няколко века за първи път появиха по модните подиуми като женски аксесоар. Докато стигнем до върха на модния Олимп малко нещо е в състояние след головокружительного успех на филма "хубава жена", където начало на хероин ясно показа на публиката от всички предимства на този вид обувки.
Днес гама от ботфортов разнообразна - това е модел на висок и нисък ток, на танкетке и плоска подметка, кожа и велур, зимни и есенни, изпълнени в различни стилистични посоки.
Повечето дизайнери и стилисти смятат, че високите ботуши изглеждат невероятно стилно, при това те са достатъчно удобни, така че задължително трябва да присъстват в гардероба на настоящите модата. Въпреки това, забравяме за това, че ботфорты много взискателни към избора на облекло, модни дизайнери, не се препоръчва. В противен случай, може да переступит тънката граница между ефектна сексуалността и вульгарностью. По-специално, с особена отговорност трябва да се подходи към създаването на образ, дополненного ботфортами на висок ток.

С какво се носят ботфорты на ток?


С пола, рокля, панталони - ботфорты на висок ток, на дебелите високо или малък елегантен ток изглеждат еднакво добре, ако се вземат предвид някои тънкости:

 • Да започнем с класическия тандем: ботфорты - рокля. Ако изглеждате като представител на една от най-древните професии, в плановете ви не влиза, тогава откровен мини оставете за друг случай. Оптимално, се счита за дължина на midi. Но по-добре да изберете дължина на роклята, по такъв начин, че разстоянието между ботуши и долен ръб е около 10-15 виж Също не трябва да носят облекло с дълбоко деколте, тъй като ботуши ботфорты сами по себе си достатъчно секси, така че отгоре трябва да бъде по-сдържан.

 • Много добре "приятели" ботфорты с поли. Дължина поли се избира на същия принцип, че и дължина на роклята си. А ето с фасоном може и играем: в зависимост от модела ботуши, пола-молив, възпламенен пола, trapeze, звънец - ще бъдат много подходящи варианти. Нежен и елегантен външен комбинация: ботфорты на висока висок ток и пола-молив. Това е чудесно решение за офис или бизнес среща. Пола-камбаната или пола с аромат подходящ за по-непринудена обстановка.

 • Ако се страхувате да се заблуждават с дълги поли или рокли, смело изберете зауженные панталони или дънки. Този вариант е много практични и придават спечелилата някакъв чар. Между другото допълни тандем може да продълговата туникой или свитером, а талията се подчертае колан.

 • Що се отнася до горната дреха, най-добре е за ботфортов подходящ палто. С кожени модели вървят добре кожени якета , якета, дъждобрани. Струва си да се аккуратней при избора на кратък шубки или топли якета, тъй като комбинацията може да добавите вульгарности.


 • Кожени ботфорты на ток


  Стилен и привлекателен начин да ви помогне да създадете високи кожени ботуши. Може би затова те се радват на особен търсене сред представители на прекрасната половина. Кожени ботфорты на обувки с кожа на нагревателя - това е чудесен вариант за зимата и късна есен. Специални свойства на естествена кожа ще ножкам топлина и комфорт.
  Ботфорты на ток

  Ботфорты на ток

  Ботфорты на ток

  Ботфорты на ток

  Ботфорты на ток

  Ботфорты на ток

  Ботфорты на ток

  Ботфорты на ток

  Ботфорты на ток
  Интересен по темата
  Кожени ботфорты
  Кожени ботфорты
  Кожени ботфорты изглеждат смело и стилно. Те предпочитат да носят модерни дами, които обичат да бъдат в центъра на вниманието и да почувства върху
  Зимните ботфорты на танкетке
  Зимните ботфорты на танкетке
  Зимните ботфорты на танкетке - това е чудесен избор за тези, които ценят удобството и комфорт и при това не иска да жертва привлекателен външен вид.
  Велур ботфорты без шипове
  Велур ботфорты без шипове
  В замшевых ботфортах без шипове ви бъде топло и комфортно във всяко време. В тях сте в състояние, макар да прекара цял ден на крака не е усещане при
  Чорапогащи-ботфорты
  Чорапогащи-ботфорты
  Чорапогащи-ботфорты чудесно подчертават красотата на женските крака, като ги направи по-дълги и по-тънък. Този аксесоар е чудесно се съчетава с
  Зимните ботуши-ботфорты
  Зимните ботуши-ботфорты
  Зимните ботуши-ботфорты отлично предпазват краката от студ, което позволява да се носят с различна дължина на полата и не се замразява при това.
  Велур ботфорты
  Велур ботфорты
  Велур ботфорты изглежда невероятно стилно и атрактивно с различни дрехи. Основният им недостатък е непрактичность - в тях не походишь в дъждовна или
  Ботфорты на пълна крак
  Ботфорты на пълна крак
  Съвременните дами с пищни форми, които не страдат от липса на избор на дрехи и обувки. Във всеки магазин може да се намери стилна нещо желания
  Зимните ботфорты без шипове
  Зимните ботфорты без шипове
  Зимните ботфорты без шипове - това е не просто красива допълнение всякакъв начин, но и сигурна защита от студа и отлична възможност безпрепятствено
  Сми-ботфорты
  Сми-ботфорты
  Сми-ботфорты могат да се носят с най-различни дрехи и допълва много от тях образи. Този вид обувки, макар и да не е по-различно изтънченост и