Всичко от света на
модата

Чорапи-ботфорты

22-02-2015, 16:39
887
0
Чорапи-ботфорты

В женския гардероб има няколко неща, които гарантирано ще произвежда на околните трайно впечатление. До него може да се дължи корсети, мини поли и, разбира се, ботфорты. С високи ботуши начин веднага придобива индивидуалност и усещане за сексапил.

Разновидности високи ботушиБотфорты имат много модели, които се различават по материала, начин на облицовки и липсата/наличието на шипове.


 • Ботфорты на висок ток. Може би, са най-провокативно и опасни. Неправилно комбинация от тези ботуши ботфорт може да се определи за вас слава вулгарни момичета без чувство за вкус. Поет да ги избират трябва много внимателно. Избягвайте ярки шевици и кристали, - тези елементи са често изглежда да е излишно за най-високи ботфортах. Дайте предимство на матирано сапогам без излишна декорация.

 • Ботфорты на платформата. Много удобни за носене. В дъждовния сезон платформа спасява от намокряне, а по време на снеговалеж ще се измъкнем от снежни преспи. Да се носят обувки на платформа за предпочитане с туниками, рокли-пуловери или плътни гамаши. Гледайте внимателно, за да цвят колгот съвпадащи с цвета на ботушите.

 • Ботфорты без шипове . Това е свободен модел ботфорт, която може да се комбинира с почти всичко. Моля, обърнете внимание на продукти, които са с катарами, шнуровками и ресни. Елегантно и изглеждат ботфорты от велур с кожени вложки.

 • Летни ботфорты. Подходящи за тези, които не мисли за живот без модерен сапожек, дори в горещото време на годината. Се извършват от перфорирана кожа или ажурна тъкан. Тези обувки могат да се носят с били zapravlennymi вътре дънки, поли и дори къси панталони.

 • Чорапогащи-ботфорты. Може би най-оригинален и эпатажный вид ботфортов. Те обикновено се извършват от фина ажурна тъкан и могат да красят женските крака в топлото време на годината. За зимата подходящи са по-плътни чорапи-ботфорты, изпълнени с добавка на памук и акрил. За разлика от обичайните голф, тези модели е малко съкратен, за да се симулира високи ботуши.


 • Чорапи-ботфорты

  Чорапи-ботфорты

  Чорапи-ботфорты

  Чорапи-ботфорты

  Чорапи-ботфорты

  Чорапи-ботфорты

  Чорапи-ботфорты

  Чорапи-ботфорты

  Чорапи-ботфорты
  Интересен по темата
  Ботуши ботфорты
  Ботуши ботфорты
  Тъй като жена в чизми ботфортах, можете да бъдете сигурни - носителка знае си цената. Те са секси, модерни и много практични. Повече за тази обувки-в
  Зимните велур ботфорты
  Зимните велур ботфорты
  Зимните велур ботфорты изглеждат много стилно и доста спокойно. Такива високи ботуши предполагат комбинация ги с къси поли, рокли и къси панталонки.
  Дамски зимни ботфорты
  Дамски зимни ботфорты
  Има много стереотипи, свързани с ботфортами, но това не пречи дамите всеки есенно-зимния сезон придобиват тази дерзкую обувки. За разлика от есенни
  Ботфорты без шипове
  Ботфорты без шипове
  Ботфорты без шипове изглеждат стилно и елегантно, и при това не е изморително своята любовница дори най-дългите разходки. Но, уви, този вид обувки,
  Кожени ботфорты
  Кожени ботфорты
  Кожени ботфорты изглеждат смело и стилно. Те предпочитат да носят модерни дами, които обичат да бъдат в центъра на вниманието и да почувства върху
  Зимните ботфорты на танкетке
  Зимните ботфорты на танкетке
  Зимните ботфорты на танкетке - това е чудесен избор за тези, които ценят удобството и комфорт и при това не иска да жертва привлекателен външен вид.
  Велур ботфорты без шипове
  Велур ботфорты без шипове
  В замшевых ботфортах без шипове ви бъде топло и комфортно във всяко време. В тях сте в състояние, макар да прекара цял ден на крака не е усещане при
  Чорапогащи-ботфорты
  Чорапогащи-ботфорты
  Чорапогащи-ботфорты чудесно подчертават красотата на женските крака, като ги направи по-дълги и по-тънък. Този аксесоар е чудесно се съчетава с
  Зимните ботуши-ботфорты
  Зимните ботуши-ботфорты
  Зимните ботуши-ботфорты отлично предпазват краката от студ, което позволява да се носят с различна дължина на полата и не се замразява при това.