Всичко от света на
модата
» » Брачни халки от сребро

Брачни халки от сребро

2-03-2015, 09:48
2303
0
Брачни халки от сребро

Брачни халки от сребро днес заемат своето достойно място в класацията на най-добрите бижута за двойки, подготвят за брак. Далеч не всички избират златни изделия, като се има предвид това е класически и банален вариант. Сребро - по-икономичен от гледна точка на цената вариант в сравнение със злато, но то със сигурност е, има си много красота и нежност.

Брачни халки от сребро - поглед от миналото и настоящето


Ако си спомняте история и традиции, а след това вреди ще кажа, че в Русия младоженците по време на сватба разменят пръстени: мъж трябвало да е златно, а една жена е именно сребърен. Смятало се е, че женски сребърен годежен пръстен е символ на Луната, която е в състояние да отразяват слънчевата светлина.
Днес изборът на този благороден метал се дължи по-скоро лични предпочитания, отколкото традиции. Чрез закупуване на сдвоени сребърни годежни пръстени, младоженеца и булката, може би дори отблъснати от черти на характера. На някой повече по душа-тънък модел с леко забележима плетением, а някой напротив, избира масивни, широки варианти с шарки.
Двойка на годежни пръстени от сребро, не е задължително да бъдат едни и същи при бъдещи съпрузи. Момичета най-често избират сами сложни от гледна точка на модела, плетене с инкрустации и камъни, а мъжете предпочитат гладки, лаконичен възможности.

Варианти на комбинации от годежни пръстени от сребро


Като цяло, възможности за "игра" със сребро, го комбинации и комбинации може да бъде много, много:

 • Някаква алтернатива, по своята същност са годежни пръстени от сребро с gilding, която външно почти не се различава от на изделия от злато, обаче са на порядък по-евтино. Смята се, че това покритие прави декорация по-траен, както и я предпазва от преждевременно покафеняване. Сребърни брачни халки с позлатени днес съществуват в различни варианти на изпълнение, включително тънки и широки модели, с камъни, вложки и напълно гладка, така че изборът е доста голям.

 • Годежни пръстени от сребро и злато - комбинация от две на контрастите: на студен и топъл. Особено интересни възможности изделия с наслагване на две метали, което създава видимост комбинации като че ли бяло и жълто злато, а не сребро.

 • Сребърни годежни пръстени с гравирани по-често избират оригинални природата. При това може да купите достатъчно широко продукт на демократична цена и плати за гравиране - надпис, придуманную влюбени. По този начин, пръстен, макар и да не се окаже в крайна сметка-евтин, тъй като процеса на нанасяне на покритието на среброто букви и знаци е скъпо, да бъде единствен, уникален и неповторим.

 • Сребърни брачни халки с диаманти - скъп и луксозен вариант. Смята се, че от эффектнее ще пръстен, толкова по-ярка ще семеен живот . При това не е задължително да избират продукти, които са с много големи диаманти. Напротив, нека по-добре той да бъде елегантен и чист, с една, две, или россыпью малки камушков.


 • Брачни халки от сребро

  Брачни халки от сребро

  Брачни халки от сребро

  Брачни халки от сребро

  Брачни халки от сребро

  Брачни халки от сребро

  Брачни халки от сребро

  Брачни халки от сребро

  Брачни халки от сребро
  Интересен по темата
  Булчински букет от ленти
  Булчински букет от ленти
  Нежен букет от сатен лента, украсена с цветя, мъниста и други интериор, ще завърши идеален образ на булката, като подчертава нейната невинност и
  Модни пръстени 2015
  Модни пръстени 2015
  От сезон 2015 модни дамски пръстен може да бъде ярко украшение на всеки образ. Обаче, като акцент в ръцете си, стремете се в останалата част подробно
  Сребърни обувки
  Сребърни обувки
  Сребърни обувки на много по-практични, отколкото изглежда на пръв поглед. Първо, те са много модни и ги освобождават почти всички световни дизайнери.
  Рокли от жакард
  Рокли от жакард
  Жакард - това е много добре облечени и сложна тъкан от която може да се направи почти всеки стил рокли. Екипи от този материал изглежда тържествено,
  Сребро рокля
  Сребро рокля
  Сребърна рокля - това е чудесен вариант за официалното събитие. Тя перфектно се комбинира с класически цветове и сребърни накити и еднакво добре