Всичко от света на
модата
» » Мотивите на "ирландската дантела"

Мотивите на "ирландската дантела"

4-03-2015, 10:33
1822
0
Мотивите на "ирландската дантела"

Ако в гардероба си имате продукт от ирландската дантела, а след това, най-вероятно, това е вашата любима нещо в горещ летен ден. Лека, изработени от памучна прежда, дрехи от ирландската дантела, абсолютно "невесомая" и не е горещо, дори ако е с тъмен цвят. Модел-окото позволява на въздуха свободно да циркулира, което е така необходимо през лятото.

История на ирландската дантела


Въпреки "умните" тъкане, плетене на такава дантела се отнася до прости техники (невъзможно дори да се сравни с досадна техника на плетене, например, венециански дантели). Именно поради тази причина, плетене ирландската дантела получи такава популярност: обвързване на мъже, жени, старци и деца. Факт е, че насилие глад и епидемии, enshrouds Ирландия, 1845-1849 г., доведоха до изчезването на населението до 70%. В търсене на допълнителни доходи цели семейства, работихме за плетене на дантела, което беше много популярна в Европа.
Ирландска дантела невъзможно да се смесват, защото те са съставени от части: листа, цветя, пеперуди и други фрагменти вывязываются поотделно, а след това се свързват в едно платно. Тайната на всяко семейство трепетно е охранявала.
Търсенето на ирландската дантела това се появи, това исчезал изобщо. Но съвременната мода се върнаха в редиците си, като достоен атрибут дами костюм. Между другото, през 2004 г., годеница на принца на Дания, предстала на бракосочетании в воали, която е направена от ирландското плетиво, очакван на този ден преди сто години.

Ирландската дантела в облеклото


Дизайнерите на днешното време много активно използват мотиви ирландската дантела. Това може да бъде, като цяло предмети от гардероба на , така и на отделни детайли. Модерен вариант на дантела има различни геометрични елементи в комбинация от класически флорални мотиви.
В сегашната мода използването на модели на дамски дрехи ирландската дантела или на отделни негови мотиви се счита за стилен. Страхотно изглеждат вечерните рокли и детайли вечерта тоалетна, направени на този принцип. Изключително модерно да се носят однотонное рокля, а върху нея - наметало или калъф от ирландската дантела (например, лилава или бяла рокля и черна дантела).
Ако сте решили да направите сватбата в винтидж стил тогава най-доброто решение рокли за булката ще се превърне в продукт на бяла или кремава на цвят от ирландската дантела. Можете да го поръчате рукодельнице и вашата рокля ще бъде уникално, тъй като ще бъде единственият в света. Въпреки това, да научат тази техника и себе си, ако имате желание и време.
Ами за празниците, обърнете вниманието си към плажното облекло от ирландската дантела, който се носи на върха на бански костюм. Много еротично!

Облекло "ирландската дантела" - грижа


Такива дрехи се нуждае от специални грижи, така че съжалявам, ако любимото нещо ще загуби форма и атрактивен външен вид:

 • Перете дрехи от ирландската дантела само на ръка!

 • Сушат продукт трябва да се разпространение на хоризонтална повърхност.

 • Утюжить трябва да изнанки, най-добре през влажна кърпа.


 • Не се притеснявайте, ако любимото нещо след измиване леко "уселась". Този недостатък ще изчезне сам в процеса на чорапи.
  И не забравяйте, че дрехите с мотиви на "ирландската дантела" може да изглежда и модерно, и в стил "ретро". Всичко зависи от избрания фасона.
  Мотивите на "ирландската дантела"

  Мотивите на "ирландската дантела"

  Мотивите на "ирландската дантела"

  Мотивите на "ирландската дантела"

  Мотивите на "ирландската дантела"

  Мотивите на "ирландската дантела"

  Мотивите на "ирландската дантела"

  Мотивите на "ирландската дантела"

  Мотивите на "ирландската дантела"
  Интересен по темата
  Гол look
  Гол look
  Че днес са най-привлечени от мъже в модерна жена? Ако се вярва на себе си мъже, това е естествеността и естествената красота. Именно затова в
  Лейси пола
  Лейси пола
  Къде да не веяли вятър модни световни тенденции, женственост и елегантност е актуална винаги. Ето вече няколко сезона е тих и тънък глас " предава
  Пола от дантела
  Пола от дантела
  Дантелени поли изглеждат женствени, романтични и много елегантно. Дантела може да се направи и себе си и се шият пола по свой собствен вкус. Но може
  Черно дантелено рокля
  Черно дантелено рокля
  Черно дантелено рокля е много женствена и елегантно. Той е подходящ както за партита, така и за посещения в офиса и на официални събития - струва
  Бяло памучно рокля с дантела
  Бяло памучно рокля с дантела
  Бяло памучно рокля с дантела перекочевало от предишния летен сезон в сегашната и отново се радва на огромно търсене. Цялата работа е в това, че
  Бели рокли с дантела
  Бели рокли с дантела
  Ако искате да комбинират в едно начина на чистота, женственост и сексуалност, е чудесен дрехи почивка може да се превърне в бяла рокля с дантела.
  Дантелено рокля в пода
  Дантелено рокля в пода
  Дантелено рокля в пода изглеждат много женствени, романтични и луксозно. За такава премяна, със сигурност мечтае всяка модата, защото се чувстват
  Синя рокля с дантела
  Синя рокля с дантела
  Днес ярки и наситени цветови решения в облеклото, в модата и се считат за най-добрият избор за момичета от всички възрасти и сфери на дейност. Един
  Черна рокля с дантела
  Черна рокля с дантела
  Нито една друга тъкан, не е в състояние толкова деликатно подчертават крехкостта, изящность, елегантност момичета, тъй като това прави дантела. А