Всичко от света на
модата
» » Прическа под палтото

Прическа под палтото

8-03-2015, 14:13
662
0
Прическа под палтото

С помощта на различни шапки, можете да създадете стилни и интересни ансамбли в съчетание с палто. Нови колекции прелива като шикозни модели палта, така и невероятни шапки, беретами и шапки. А на вас остава само да ги свържете правилно!
Да изберете прическа на палто - задачата не е лесна, но изпълним. Тук трябва да се вземат предвид тип на лицето, цвят на косата, стила на козината, както и цветовата гама на целия образ. В тази статия ще споделяме с вас съветите за това, как да изберете прическа под палто - зимно, и не само.

Шапки и палта: считаме стил


Палто - това е любимата на много от достатъчно универсална горна дреха, която се съчетава с почти всички майки уборами, важното е всичко да е апартаменти в един стил. Например, с класически палта-красиво ще изглежда този вид прическа, като шапка със спуснати или широка периферия. Да, това изобщо не е зимният вариант, но за твърде студени дни припаситесь няколко копринени или плетени шалове. Пускането на такъв платочек под шапката си, ще изглеждате невероятно модерен и зашеметяващо. Ако вашето палто е просто приятелка, аксесоари можете да вземете по-умни и оригинални.
Споделяте стил милитари ? Тогава към вашия строг палтото си струва да вземете модни шапка, коскет, вълна или шапка в мъжки стил.
А ето и романтични момичета приглянутся женски барети, които са украсени с пайети, бродерии и апликации от камъни. Те идеално ще се съчетае с палто директно намаляване. Кокетни шапки-клош - това е шик френски вариант на женския мозък убора към герб.

Прическа за зимно палто


Възли и вълнени шапки, може би, винаги ще останат лидери сред всички шапки студено време на годината. Ето и от козината те изглеждат изключително елегантно и красиво. С къс двубортным фасоном върви добре шапка с голяма вискозен. А ето под палто, с овална форма по-добре да вземем приталенную шапка.
Хит този сезон - кожени шапки ! Точно този модел идеално ще се слее с палто с кожени гарнитури. Само не позволявате да козината аксесоар слива с кожа на яката на палтото, а след това главата ви ще изглежда прекалено голям и рошав.

Как да изберете прическа под дамско палто?


Всяка горна дреха придава известна част от нашата фигура, затова е правилно подбрана прическа скорректирует това, и визуално нищо не се забелязва. Ето няколко съвета в тази сметка:

 • Ако имате удължена лице, тогава трябва да изберете най-ниски обемни страни шапки.

 • Круглолицым барышням си струва да добавите обем в задната част на главата и максимално отваряне на челото.

 • Ако имате треугольное лицето, а след това увеличете количеството, с помощта на шапки-те. Между другото, тя добре изглежда с палто.

 • Тънък и висок момичета трябва да се откаже от тесни и облегающих шапки, а ето ниска момичета, а напротив - от обемни шапки.


 • Цвят на убора трябва да бъдат примирени с палто, например, да бъде в тон по-тъмен или по-светъл. Подходящо и за разлика комбинация, но тогава в този случай, шапки трябва да са от един цвят с обувките, шарфиком и ръкавици.
  Жените обичат да носят черно палто, защото то не само визуално стройнит на фигурата, но и придава на образа на модерна елегантност. Преди да изберете прическа до черно палто, обърнете внимание на цвета на косата. Брюнеткам по-добре да спре своя избор на тъмните аксесоарите, а ето блондинки могат да се насладят на по-наситени цветове.
  Не гонят модата! В края на краищата, модерен приеме това, което ви е удобно и харесва. Така чрез закупуване на прическа, по-добре сложете си палто и се чувстват образ като цяло. Стилен ви настроение!
  Прическа под палтото

  Прическа под палтото

  Прическа под палтото

  Прическа под палтото

  Прическа под палтото

  Прическа под палтото

  Прическа под палтото

  Прическа под палтото

  Прическа под палтото
  Интересен по темата
  Прическа под шуба
  Прическа под шуба
  Добре, ако палто с качулка - избор на убора отпадне за последния безполезен. Но такъв стил на горната дреха на душата си далеч не всички, и затова за
  Прическа под норки палто
  Прическа под норки палто
  Избор на убора под норки палто може да се окаже доста трудна задача. И не става въпрос за това, че се избират не от какво, освен кожени шапки, точно
  Прическа за палто
  Прическа за палто
  При днешния изобилие от всевъзможни варианти шапки, предлагани от модницам, не е толкова просто изберете подходящия вариант за кожени палта. Още
  Прическа за норковой палто
  Прическа за норковой палто
  С покупката на нова норковой кожени палта, да, и в началото на всеки студен сезон почти винаги възниква въпросът, каква е шапката вземете до шубке,
  Шал на главата си под палтото
  Шал на главата си под палтото
  Много съвременни дизайнери предлагат модницам вместо шапки използват всякакви шалове: кръвоспиране, получи нерегламентиран достъп. И с най-различни
  Милитари палто
  Милитари палто
  Палто в стил милитари тенденция този сезон. Дизайнерите предлагат модницам огромен брой стилни комбинации милитари палто с други дрехи, обувки и
  Модни шапки 2015
  Модни шапки 2015
  През зимата в никакъв случай не трябва да се пренебрегва главното убором, тъй като запазва главата си в топлина, а също и отлично предпазва косата от