Всичко от света на
модата

Brunello Cucinelli

16-03-2015, 12:53
888
0
Brunello Cucinelli

Основна и най-популярната линия облекла от италиански на марката е - Brunello Cucinelli Cashmere. То се извършва единствено от кашмир, технологията на производство, което вече много години е била пазена в строга тайна. Също така компанията допълнително се предлага модната линия, предназначена за младите хора - Rivamonti и линия за активен отдих - Archive.
Всички модели на дрехи Брунело Кучинелли са с високо качество и обмислени до най-малкия детайл дизайн. Дамски пуловери и жилетки от нежнейшего кашмир винаги са фенове на дадена марка си безукоризненностью и издръжливост.
За да се постигне този резултат Брунело Кучинелли за производство на кашмир използва пух от подкосъм кози, местообитание на които е Тибет, Китай и долината на Гоби. Особена лекота и нежност изделия придават влакна с дебелина 145 микрона.
Цялата кашмир облекла от италиански марката не се разширява и не се колебае. Тя, благодарение на специална технология, е собственост на абсорбция на влага, абсолютно гипоаллергенна и пет пъти по-топло изделия от камилска и овча вълна.
Нова лятна колекция 2013
Дамски колекция за сезона пролет-лято 2013 представена Брунело Кучинелли в Милано извършва, както винаги с небрежен шик и в по-сдържани цветове. Основната палитра се състои предимно от леки нюанси прасковен цвят, сиво-синьо, бяло и цвят нежна розова прах.
С копринени рокли, поли от шифон изящни комбинезони, оригинални блузи, велурени сака и якета, а също и продукти от нежнейшего трикотаж предизвика голям интерес сред любителите на модата и поклонниковэтого на марката.
В новата колекция от Брунело Кучинелли също могат да се видят необичайни и интересни комбинации, на базата на особенном принцип на изграждане на комплекти, с прослеживаемой ноткой уникалност.
Brunello Cucinelli

Brunello Cucinelli

Brunello Cucinelli


Обувки Brunello Cucinelli


Обувки, пуснат под марката Брунело Кучинелли, винаги се асоциира с комфорт и качество. Мека естествена кожа и великолепен дизайн са образец на класическия стил, така любимия на много хора. Обувки, сандали, ботуши и полусапожки представени предимно без шипове.
Всеки модел обувки е създаден специално за ценителите на лукса и элеганта. Всички продукти са подложени на предварително задълбочено изследване, което позволява да се отстранят недостатъци, и да пусне в продажба само на качествени и перфектни продукти. Именно този принцип на работа донесе успех и световна слава италиански марката.

Чанти и аксесоари Brunello Cucinelli


Като аксесоари Брунело Кучинелли пуска чанти, стилни колани, оригинални шарфики с главоболие уборами и обувки. Много продукти са ръчно по специална технология, което им придава особена ценност.
Колекция чанти за 2013 г. от Brunello Cucinelli е представена под формата на портфейли, модни кв. чанти, както и меките варианти на торбички без определена форма. Всички модели се предлагат в основата без декоративни елементи, като предлага на потребителите натуральность, удобство, лукс и лекота. Цветовата гама чанти отговаря на лятна колекция на дрехи, което ще ви позволи лесно да изберете перфектния и стилен комплект.
Марка Брунело Кучинелли отдавна си представяне за кашемире като за традиционен и скучно материал. Свидетелство за това служи на получената през 2003 г. награда и титлата "Най-добър създател на трикотаж на модерността". Потвърждение за значимостта и популярността на тази марка също е и престижната награда "Леонардо", получена през миналата година и провозглашающая тази марка е най-добрият италиански производител.
Brunello Cucinelli

Brunello Cucinelli

Brunello Cucinelli

Brunello Cucinelli

Brunello Cucinelli

Brunello Cucinelli

Brunello Cucinelli

Brunello Cucinelli

Brunello Cucinelli
Интересен по темата
Валентин Yudashkin - колекция 2013
Валентин Yudashkin - колекция 2013
Колекция на известния дизайнер Валентин Yudashkin - това е дългоочакваното събитие в света на висшата мода. Всеки дрешки от новата колекция
Stefanel
Stefanel
Stefanel - италианска индустриална фирма, която е един от най-добрите и известни младежки марки в световен мащаб. Тази марка произвежда дрехи, обувки
Antonio Marras
Antonio Marras
Ценителите на женственост и изтънченост, а също така, класика и лукс в дрехи, които не пропускат нито една колекция на известния дизайнер Антонио
Облекло VDP
Облекло VDP
VDP - много известен към днешна дата италианската марка дамски дрехи. Отличителните му черти - изобилие от довършителни кристали и пайети, както и
Топлинна бельо Гуахо
Топлинна бельо Гуахо
Гуахо - един от най-качествените и най-популярните производители термобелья, чиито продукти има отлични теплосберегающими и влагоотводящими свойства.
Бельо
Бельо "Милавица"
Високо качество, модерен дизайн и обмислени конструктивни решения са позволили на продукти на беларуската компания Милавица - голям производител на
Обувки Клои
Обувки Клои
Обувки на известния френската марка Chloe качественна и много разнообразна. Ботуши, обувки, ботуши, се различават удобство, практичност и
Обувки на Карло Пазолини
Обувки на Карло Пазолини
Карло Пазолини е италиански марка, която е известна с уникалния си и легкоузнаваемым стил и най-качествени. Обувки от тази модна къща е много
Обувки Nando Muzi
Обувки Nando Muzi
Красота, надеждност и комфорт - това са трите направления, в които се развива стилен италианската марка Nando Muzi. Обувки Нандо Музи идеално се