Всичко от света на
модата
» » Как да разберете размера на пръстен на момичето

Как да разберете размера на пръстен на момичето

10-10-2014, 14:29
2970
0
Ако сте си задали този въпрос, тогава най-вероятно искате да ви направи щастлив любимия си по такъв подарък. Но няма значение, ще ти направя предложение, може да купите венчални халки, или да решите да направите подарък под формата на пръстен за годишнина или раждане на дете, все още е изненада, затова директно от любимата попитате за размера - не е опция. И така, как да разберете размера на пръстен е точно, а след това да не се разочарова в собствения си придобиване?
Всъщност, какво е размерът на пръстена? Това не е нищо, като диаметърът на окръжността, която представлява бсп. А, както е известно на всички, диаметър - това е разстоянието от една противоположната точка на кръга до друга.
Как да разберете размера на пръстен на момичето

Така че, ако искате да научите собствен размер пръстен, достатъчно ще бъде да се въоръжиш с линийка и измерване на разстоянието от единия край на пръстена на друг, че и ще ви кажа си размер.

Разработена така, че размерите на пръстените имат своя система, като всеки размер е от по-късен на0.5 милиметър, така че размерите на пръстените " се изчисляват като 15 или 15516 и така нататък.

Ако сте решили да се оженят и ще трябва да закупите годежни пръстени след това , дори и да знаят големината си пръст, по-добре не е да се избегне примерок, а напротив, да им е малко, защото в зависимост от различните условия на размера на пръста малко се променя.
Най-лесно, ако вие не знаете своя размер, да дойде в най-близкия бижутериен магазин или салон, където ви с лекота с помощта на специални инструменти за определяне на размера на пръста, например, "пальцемеры", измерят вашия засмуча.

Ценни съвети при избора на пръстен • Най-пръстен изберете ден, но не сутрин, тъй като нощите на пръстите могат да бъдат малко по отекать и цялата "нощ" течност не успее да излезе до сутринта, което може да доведе до не е точния избор, а всеки знае колко е важно да годежен пръстен е по размер.

 • Не избирайте пръстен след часовете спорт особено зареждане на тежести, по време на менструация, а също така, когато навън е прекалено горещо или студено. В зависимост от температурата на въздуха, на кръвоносните съдове на пръстите на краката могат да за да се разшири или да се свиват, което води до временна промяна на размера на пръста си.

 • За предпочитане е, да "контролна" примерку пръстени и тя да се е случило в спокойно състояние и при нормална температура.


 • Разбира се, всички тези препоръки могат да изглеждат дреболии, но по-добре е да се придържате, ако не искате после да загубят, или, обратно, на ринга ще се превърне в малък, за да си пръст.

  Между другото, трябва да се вземат предвид факта, че широки пръстени обикновено се купуват на половин размер по-голям от вашия постоянен размер. Обикновено, това са пръстени с ширина больше8 милиметра, точно за тях е по-добре да се запасите на свободното пространство.

  Също така не забравяйте, че на пръстите на лявата и дясната ръка са различни, така че, макар и да изглежда, че те са идентични, визуално е да се открият много трудно.
  Затова, когато избирате пръстен за определен пръст, трябва да знаете точно определен размер. И отново не забравяйте, че пръстена трябва да се проведе още през ставата на пръста, така и за това на малките неща трябва да се дава малка грешка.

  "Домашни" методи на определяне на размера на пръстени


  Как неусетно да разберете размера на пръстен на момиче? Този въпрос, разбира се, всеки един мъж поне веднъж в живота си, но се чудеше. В края на краищата, изненада не искам да се развалят, затова трябва да измислят различни варианти, как да си помогне в тази ситуация.

  Естествено, във всички домашни методи могат да присъстват своите грешки, така че трябва да се виновен за това само на себе си, да се прибягва до такива методи.

  Първият начин е най-очевиден и прост, трябва да се чувстват като "крадци". Просто вземете едно от най-любимите на пръстените момиче и заедно с него главата на бижутериен салон, където ви с лекота ще може да помогне, измерив, диаметър на подадена от вас пръстени. Там ви остава само да изберете ново, както и да върне взятое вас пръстен, до момента, когато момичето ще открие пропажу.
  Следващият път ще ви помогне да избегнете "кражба" на чужда собственост, макар и временно. Да се запишат необходимо, така че - вземете отново любимо пръстен на любимия човек, желателно е тя да носеше си на пръста, къде ще се носеше нов пръстен. Просто следи на хартия, или се разточва на лист хартия в една тръба, поставете го в пръстен, разпространението на хартия, така че да е плътно прилегала по контура. Сега сигурно хартия, за да сте в състояние да предоставим тази тръба до един магазин, където ви с лекота ще помогнат на вашите замерам.
  Как да разберете размера на пръстен на момичето

  Още един начин - да се носи пръстен на момиче на пръста си максимално дълбоко, да запомнят или да се отбележи мястото, до което е успяла да падне пръстен на пръста си. Откакто дойде в бижутериен салон, изберете пръстен по свой изменение, за това, че селото е точно на същото място, където беше пръстен на вашите момичета. Или помолете се измери бижутер пръста си на това място, където сте правили маркиране, за да се определи точният размер.
  За такава мисия може да се обърне и близка приятелка на едно момиче, особено, ако нейните пръсти са като пръстите на любимия човек. Но по-добре се уверете в това, че приятелката точно може да спре вашият изненада в тайна, не проболтавшись преди време.
  Следващият начин - с помощта на конец. Препоръчително е да конци е доста дебела, памучна, идеални нишки, които се използват за плетене на салфетки. Вземете конци-дълго, примерно50 см, за да е максимално удобен за хващане замръзна. Намотайте конци на желания от вас пръст, за предпочитане на 5-6 намотки, за да широчина на всички пръстени от направления възлиза на около 3-6 мм. Краищата на спиралата комбинира кръст или просто маркирайте местата, където те палци и се размотайте конец. Измерете получен сегмент от точка до точка, тя се дели на полученото разстояние на 15.7 в милиметри. Това, което имаш - размера на необходимите ви пръст. Ако размерът получи 16.2 или 17.1 а след това трябва да го закръглят в голяма страна.

  Какво още трябва да знаете


  Разбира се, всички тези "домашни" методи са добри по свой начин, но, както вече казахме, вие трябва да бъдете готови за това, че все още не отгатне правилния размер на пръста на вашата любима.
  Как да разберете размера на пръстен на момичето

  Но не се отчайвайте, в съвременните бижута работилници са се научили да променят размера на пръстени за размера, а след това и половин размер.
  При отколкото, ако майстор професионалист, на пръстен не остават фуги или други петна. Нещо усложняват камъчета, особено, ако те са вдлъбнати в пръстен, тъй като при намаляване или увеличаване размера трябва отново да се засили ги в рамки, но и това е поправим.

  Единственият проблем в този случай - гравиране на пръстен, ето, тя най-вероятно ще се развали окончателно.

  Ами това е, може би, и всичко. Надяваме се, че сме помогнали да отговори на вашия въпрос, как да разбера размера на палеца за закупуване на пръстен. Успешен избор!