Всичко от света на
модата
» » Модерни есенни и зимни чанти 2013-2014 г. (13 снимки)

Модерни есенни и зимни чанти 2013-2014 г. (13 снимки)

5-10-2014, 19:04
1616
0
За разлика от мъжете, които имат навика да съхранява всички необходими дребни неща в джобовете си, жените никога не променят своя верен и незаменим "спутнице" на живота - дамска чанта. Разбира се, в края на краищата, в зависимост от нейната форма и размер, в дамска чанта може да побере всички женски неща - козметика, салфетки, телефон и много други малки неща, които трябва винаги да бъде в присъствието на истинска дама.
Модерни есенни и зимни чанти 2013-2014 г. (13 снимки)

А това е от-колкото и разнообразие от форми, цветове, размери и стилове дамски чанти през този сезон, като никога, може да се похвали с изцяло, защото модни къщи неизчерпаема фантазия и бързото производство, не позволявайте те и през този сезон.
Интересното е, но дамская чанта - това е сравнително "млад" аксесоар, той е само след три века. Както по-рано, вместо да, сега вече такива познати и удобни чанти, жените и мъжете са носели на колана си малка чанта, кошель, в който имало всичко необходимо - пари, предмети тоалетна и друга дреболия.
Модерни есенни и зимни чанти 2013-2014 г. (13 снимки)

Дълго време чанта е била обект на женското тоалетна среден клас, след това се появи чанта за молитвенников, "хазарт" чанти и други опции. И тук вече в аристократични кръгове чанта се появява благодарение на известната френска фаворитке Мадам дьо Помпадур, откъдето идва и името на такива чанти - "помпадур".
Ако в по-стари времена чанта е скъпо предмет на женската тоалетна, я беше трудно да се сдобият и, най-често, като gizmos изготавливались чисто по поръчка, нещо, което в наше време това дело е много по-лесно, женски чанти достигнали до масово производство.
Но основният проблем остава винаги: трябва да се избере с вкус и познаване на нещата, за да не развалят такава вещицей на целия образ. Модерни есенни и зимни чанти 2013-2014 г. ще могат хубаво да ви помогне в този труден за управление на истината, защото са те, в зависимост от предпочитанията и желанията на прекрасната половина на човечеството.
Модерни есенни и зимни чанти 2013-2014 г. (13 снимки)

Между другото, най-новата тенденция, която премахва модата на правило "чанта трябва да бъде в тон обувки", придобива все по-силни обороти, сега модерен дом буквално крещи за това, че чантата може да бъде всеки цвят и оттенък, важното е, че тя съответства на избрания стил и начин я обладательницы.
Още една нова тенденция за сезон 2013-2014 - това е обемна и вместительные модели, дизайнери смятат, че една чанта може да бъде голям и тежък, а по друг начин, като в нея се настанят всички необходими женски gizmos?
Модерни есенни и зимни чанти 2013-2014 г. (13 снимки)

Така че, нека да поговорим за това, какви фасоны чанти ще бъдат популярни през този сезон, защото, за да изглеждат модерни и стилни, трябва да ги проучи и да си придобие любимия си модел.

Популярни модели чанти на сезона 2013-2014 година


На първо място трябва да се обърне внимание на отдавна забравени, но сега вече набира предишната си популярност, чанти твърди каркасах. Те могат да имат най-разнообразна форма, както и богат избор от цветове може да задоволи дори и най-вредни покупательниц.
Модерни есенни и зимни чанти 2013-2014 г. (13 снимки)

Тази форма на чантата е идеална, както за ежедневни разходки, така и за офис стил. Рамкова чанти могат да се извършват както в casual стил, така и представени на нашето внимание реколта модели, както и модели в ретро стил, те лесно могат да се разрежда и допълни жар на всяко изображение.
Модерни есенни и зимни чанти 2013-2014 г. (13 снимки)

Още един изключителен тенденция - рамкова чанти на колана през рамото си, те могат да станат любима вариация за младите хора, защото благодарение на добра капацитет и твердому дъното, те ще могат да станат чудесен вариант за носене на книги, тетрадки и таблети.
Модерни есенни и зимни чанти 2013-2014 г. (13 снимки)

Друга новост сезон - чанта на д-р. Не се тревожете, те няма да имат бял цвят и се представят къде по-харесван модели, но смисълът си остава същият: продълговати форма, с две дръжки от двете страни и твърдо рамка.

Такава чанта, като правило, е представена в сдържан и солидни цветове, тя трябва да се превърне в любим модел статус млади дами, които предпочитат лукса и богатството в своя образ и подобие.

Въпреки това, дизайнери никога не напускат младите хора без "сладенького", така нашето внимание и представлява творчески и свободни модели същото фасона, но въпреки това те имат младежки декор, искрящи камъни и интересни апликации.
Модерни есенни и зимни чанти 2013-2014 г. (13 снимки)

Безспорен тенденция сред зимните чанти - това техните представители в кожа корпус, в края на краищата, когато, като нито през зимата, искам топлина и уют, а козината - това е идеалният вариант в този случай. Модни чанти, като на есенния и зимния период, представени модели с дълга козина, а също така и с къси и стрижеными възможности, които, най-често, имат зверски цвят, например тигър или леопард, но също така могат да бъдат представени естествени или крашеными модели. Що се отнася до формата, то тук няма ограничения: от миниатюрни клатчей до обемни модели.
Модерни есенни и зимни чанти 2013-2014 г. (13 снимки)

Още една характерна особеност на сезона 2013-2014 година, стават чанти в Боулинг стил. Веднъж специализирани модели са опростени, под женски нужди, сега те са се превърнали в удобен и ефектен женски аксесоар, който може да се използва не само в спорта, но и във всеки друг стил.
Модерни есенни и зимни чанти 2013-2014 г. (13 снимки)

Малки чанти


Тези причудливи и миниатюрни създаване, вероятно още дълго време няма да излезе от мода, дизайнерите продължават да играят на конфигурацията, размери и форми на мини модели.
Все така в тенденция малки чанти верига, те могат да имат, както правоъгълни, така и с кръгла или овална форма. Дължина на най-каишка варира от стила на обличане: вечерни модели са представени с кратки шнурками, а всеки ден - с дълги.
Модерни есенни и зимни чанти 2013-2014 г. (13 снимки)

Великолепен и отдавна са излезли извън рамките на чисто вечерта аксесоар, клатчи са останали популярни и в този зимен сезон. В основата на техните представители имат мека структура, по форма приличат на пликове и папки.
Модерни есенни и зимни чанти 2013-2014 г. (13 снимки)

Клатчи могат да бъдат представени на място за вечерни модели, които са изработени от скъпи материи и аксесоари, богато украсени с разнообразен интериор. Но заедно с тях не по-малка популярност се ползват и скромни модели, които могат напълно се счита за ежедневните модели.

Що се отнася до цветовата компонент, през есента и зимния сезон на 2013-2014 година са станали популярни ярки и неонови нюанси, както за ежедневието могат да бъдат подходящи са черни, лилави, сиви, животински щампи и оцветяване на влечуги.

Между другото, в насипно състояние, и големи чанти също има свои цветови предпочитания, например, тази тенденция този сезон ще станат чанти червено и алого нюанси са на мода и други ярки цветове, че малко несвойственно за зимния период. Цветова класика остават черни, кафяви, сиви и бардовые цвят. Що се отнася до материалите, дизайнери не променят своите предпочитания - на върха естествена кожа и козина.
Модерни есенни и зимни чанти 2013-2014 г. (13 снимки)

Да се надяваме, че сме успели да отговорят на вашия интерес по отношение на това, какви чанти ще бъдат модерни през есента и зимата, в края на краищата, сезон наближава, отдавна е време да се грижат и да придобият красиви и популярни модели женски "приятелки".